ÇBK AVRUPA’DA ÇEYREK FİNALDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK AVRUPA’DA ÇEYREK FİNALDE


 

Haber Merkezi

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 16 turu eşleşmesinin rövanşında Fransa temsilcisi Flammes Carolo'yu muhteşem taraftarının da desteğiyle 79-48 geçen Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, adını son 8 takım arasına yazdırarak Ukrayna ekibi BC Prometey'in rakibi oldu.

 

Karşılaşmaya Jasmine Thomas, Yvonne Turner, Tiffany Hayes, Temi Fagbenle ve Kuanitra Holingsvorth 5'i ile başlayan ÇBK, ilk çeyreği 21-13 önde kapattı. İkinci periyotta farkı iyice açan turuncu-lacivertliler soyunma odasına da 43-22 üstünlükle gitti. Etkili oyununu üçüncü çeyrekte de sürdüren ÇBK, karşılaşmanın son bölümüne önde girdi: 65-35. Hava atışından son saniyeye kadar üstün oyun sergileyen Çukurova, maçı ilk karşılaşmada olduğu gibi 31 sayı farkla, 79-48 kazanarak son 8 takım arasına kalmayı başardı ve üst turda Ukrayna ekibi BC Prometey ile eşleşti.

 

İki maçta gösterdiği performans ve rakip potaya gönderdiği toplam 174 sayı ile rakiplerine mesaj gönderen Çukurova Basketbol, kupadaki en büyük şampiyonluk adayı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

 

MERSİN'DEN ÇIKIŞ YOK

Öte yandan ilk karşılaşmada salona giremeyen turuncu-lacivertli takımın taraftarları, bu karşılaşmada tribünlerdeki yerini aldı. Marşlar ve şarkılar söyleyerek oyunculara destek olan taraftarlar, rakip takım ataklarında ise inanılmaz bir gürültü oluşturarak, Mersin'in kolay bir deplasman olmadığını gösterdi.

 

SALON: Edip Buran

 

HAKEMLER: Zoran Mitrovski, Nikola Perlic, Milosav Kaludjerovic

 

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Kuanitra Holingsvorth 6, Temi Fagbenle 14, Tiffany Hayes 5, DeWanna Bonner 18, Esra Ural Topuz, Jasmine Thomas 8, Kristine Anigwe 2, Yvonne Turner 8, Asena Yalçın, Melis Talay,  Sinem Ataş 10, Shavonte Zellous 8,

 

FLAMMES CAROLO: Lisa Berkani 4, Amel Bouderra 3, Nia Coffey 8, Evelyn Akhator 13, Tina Pouye 7, Leonie Fiebich 7, Naignouma Coulibaly 2, Marie Milapie 4,

 

1'İNCİ PERİYOT: 21-13

 

İLK YARI: 43-22

 

3'ÜNCÜ PERİYOT: 65-35

 

.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA