TARSUS’TA DİKİŞ TUTMUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA DİKİŞ TUTMUYOR


 

Sarı Lacivertli kulüpte kötü gidişatın faturası teknik adama kesildi.

ALİ ŞANLI

 

Ligde bir türlü istediği oyunu tutturamayan Tarsus İdman Yurdu’nda fatura yeniden teknik adama kesildi.2’nci Lig Beyaz grupta mücadele eden Sarı Lacivertli kulüp sezon boyunca dalgalı futbolu önce zirve yarışından kopmasına daha sonra da lige veda etme ile karşı karşıya kaldı. Sezona Ergün Penbe ile başlayan ancak zirveden uzaklaşınca yerine Gürses Kılıç getiren Tarsus ekibi tehlikeli bölgeden uzaklaşamayınca Gürses Kılıç’la da yollarını ayırdı.

Yaşanan bu gelişmeyi Tarsus İdman Yurdu kulübü sosyal medya hesabından bu şekilde duyurdu.

 

 

ANLAŞARAK AYRILDIK

Sarı Lacivertli ekip haftalardır kötü giden gidişatı teknik patronuna kesti. Yol ayrımını ise sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu. Tarsus İdman Yurdu Teknik direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Hocamıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

Olağanüstü yapılan yönetim kurulu toplantısı sonucunda sportif direktörlüğe Sn. Armağan Yapıcı getirilmiştir. Teknik direktör arayışlarına başlamış olan yönetim kurulumuz en kısa zamanda teknik direktör konusuna çözüm bulacak olup; bu hafta oynayacağımız Uşak spor mücadelesine takımımızı Birol Erol , Cem Gökayaz ,Sinan Atım , Rıza Altıntaş ve Ramazan Caktur hazırlayacaktır.

Belediye başkanımız Sn.Haluk Bozdoğan tesislere gelerek futbolcularla buluştu.

Futbolcularımıza olan inancının hala diri olduğunu belirten Belediye Başkanımız , “Ben sene sonunda bu takımın play- off potasında olacağına inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA