TİY’DE GÜRSES KILIÇ İLE YOLLAR AYRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE GÜRSES KILIÇ İLE YOLLAR AYRILDI


 

Hediye Eroğlu

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu’nda bir türlü durdurulamayan kötü gidiş sonrası Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollar ayrıldı.

Tarsus İdman Yurdu’na bir türlü teknik direktör dayanmıyor. Sezona Ergün Penbe ile başlayan sarı lacivertli kötü gidiş sonrası Hüseyin Kalpar ile anlaştı. Kötü gidiş durdurulamaması üzerine Kalpar ile de yollar ayrıldı. Kalpar’ın ardından gelen Gürses Kılıç’ın takımı bir maç  çalıştırdıktan sonra ayrılması üzerine takım Birol Erol’a emanet edildi. Birol Erol ile 2 maç kazanan Tarsus İdman Yurdu’nda daha sonra göreve yeniden Gürses Kılıç getirildi. Tarsus ekibi Kılıç ile bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. Kılıç,  7 haftada 3 mağlubiyet, 3 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Alınan sonuçlarlarla hedeflenen şampiyonluk  hayal, play off ise imkansız hale gelerek takım kümede kalma mücadelesi vermeye başladı. Bunun üzerine Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA