İÇEL FIRSAT TEPTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL FIRSAT TEPTİ


 

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu ikinci yarının 5’inci maçında deplasmanda  Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a konuk oldu. Kırmızı Lacivertliler sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Geçen hafta oynanan Derincespor maçında 5 bin tarafın desteğini almasına rağmen sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan İçel İdman Yurdu’nun, Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçında da beraberliğe razı olması tepki çekti.

Maçta çok etkisiz bir oyun ortaya koyan ve hatta pozisyon bile üretemeyen İçel ekibinin bu gidişata ‘dur’ dememesi halinde play-off’ların zora girme tehlikesi doğdu.

Kış transfer döneminin en hareketli ekibi İçel İdman Yurdu 7 oyuncu ile yollarını ayırırken 10 oyuncuya ise Kırmızı Lacivertli formayı giydirdi. Kadronun güçlendirilmesine rağmen yaşana puan kayıpları şampiyonluk yolundaki İçel’i zora soktu. Kırmızı Lacivertliler 38 puanla 4’üncü sırada bulunuyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA