ÖMER AKGÜN’DEN ŞAMPİYONLUKLARA AMBARGO | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖMER AKGÜN’DEN ŞAMPİYONLUKLARA AMBARGO


 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) tarafından 01-06 Şubat 2022 tarihleri arasında Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Şampiyonada Diyarbakır’dan katılım sağlayan milli sporculardan havalı tüfek büyük erkek kategorisinde Ömer Akgün Türkiye şampiyonu olurken, büyük bayan tüfekte Şeymanur Koca, genç bayan tüfekte Esin Akgün ve büyük bayanlar tabancada Hilal Demir madalya kazanan sporcular oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolakoğlu, gelecek adına özellikle genç ve yıldız sporcuların umut verdiklerini ifade etti. Çolakoğlu, "Hakem arkadaşlarımız, Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonunun (ISSF) yeni sistemini çok iyi işlediler ve sistemi eksiksiz yürüttüler" dedi.

Çolakoğlu, ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ile kupalarını, takdim ederek katılımı sağlayan Antrenör, sporcu ve hakemlere teşekkür etti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA