ŞAMPİYONLUK KUPASI MERSİN’E GELECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLUK KUPASI MERSİN’E GELECEK


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol takımı ligde liderliği sürdürüyor. Kadınlar Hentbol 1’nci Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Mersin’li kadınlar hafta sonu kritik maça çıkacak. Sivas Belediyespor ile hafta sonu oynanacak maç ligin kaderini belirleyecek. Önemli maç önce baş antrenör Ali Rıza Yeşil’den ise önemli açıklamalar geldi.

Yeşil yaptığı açıklamada, “Mersin BŞB Kadın Hentbol Takımı olarak ilk yarıyı lider bitirdik ve devre arasında liderliğin vermiş olduğu güvenle çok iyi hazırlandık. ilk yarı sahamız tadilatta olduğu için sıkıntılar çekmiştik ama devre arasında  sahamıza kavuştuk ve çalışmalarımızı ona göre planladık. İkinci yarının ilk maçını kendi sahamızda Artvin takımıyla oynadık. Artvin takımına 3-4 tane takviye yapmıştı, hem sahamızda oynayacağımız ilk maç olması ve rakibinde takviye yapmasından dolayı maç önemliydi bizim için. İstediğimiz oyunu kızlarımız hem savunma da hem hücum da gösterdi ve güzel bir galibiyet aldık. Bizim için önemli kısmı maçın belli periyodunda alt yapımız dan yetişmiş genç kızlarımızı oynattık ve güzel ümit veren oyunlarıyla galibiyetle taçlandırdık.

Sahamızda ikinci maçımızı Mardin Kızıltepe takımıyla oynadık rahat bir galibiyet aldık ve yine genç kızlarımıza çok süre verdik bu maçta. Önümüzde şuan çok önemli 3 maçımız var Sivas Belediye, Adana , Elazığ Sus takımları. Hedefimiz 3’te 3 yapmak.

Ama Bu hafta bence ligin en önemli maçını oynayacağız. İlk yarıda bir tane mağlubiyet aldık oda bu hafta oynayacağımız Sivas Belediye takımındandı. Gecen sezon Süper Ligde olan ve yıllarca bu liglerde oynayan tecrübeli bir takım. Ligde 2. Sırada yer alıyorlar.Çalışmalarımızı hazırlıklarımızı bu maça göre yapıyoruz kızlarımızın motivasyonu yüksek galibiyete şartlandılar, rövanşı sahamızda seyircimizle beraber güzel zevkli bir oyunla  almak istiyoruz.

Ve puan farkını açarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bu sezon Mersin’imize şampiyonluk yaşatmak istiyoruz süper lige çıkmak istiyoruz. Bizlere kızlarımıza bu imkanları sağlayıp yanımızda oldukları için. İnşallah sene sonunda şampiyonluk kupasını  Mersinimize armağan ederiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA