TİY’İN HAKEM ÖFKESİ DİNMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’İN HAKEM ÖFKESİ DİNMİYOR


 

Tarsus İdman Yurdu yönetiminin hakem öfkesinde son hedef; Akhisar maçında ofsayt sebebiyle iptal edilen golü iptal eden hakem oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu yönetiminin hakemlere öfkesi dinmiyor. Ligin 20. haftasında karşılaşılan Konya 1922 maçındaki pozisyonla ilgili hakeme eleştirilerde bulunan yönetimin son hedefi Akhisarspor maçını yöneten Ahmet Ecevit oldu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü  olarak sezon başından beridir hakem hatalarından birçok kez canımız yanmıştır. Geçtiğimiz hafta videolu bir şekilde bu hakem hatalarını kamuoyu ile paylaşmıştık.

Görünen o ki hala Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün hakları gasp edilmek istenmektedir.

Buna son örnek olarak, cumartesi günü deplasmanda oynadığımız Akhisarspor karşılaşması eklenmiştir. Skor 2-1 lehimize devam ederken, ofsayt sebebiyle iptal edilen golümüzü sizlerle paylaşıyoruz. Pozisyonda rakip takım oyuncusunun ofsaytı açık bir şekilde bozduğu görülmektedir. Atılan gol sonucunda hiçbir Akhisarspor' lu oyuncu hakeme itiraz etmemiştir. Ancak maçın yardımcı hakemi bayrağını kaldırarak rahat kazanabileceğimiz bir maçta ,rakibimizi oyunda tutmuştur. Artık atılan her golün, kazanılan her puanın altın değerinde olduğu son döneme  girmiş bulunmaktayız. Biz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü olarak her türlü haksızlığa karşı olduğumuzu bildirir, bundan sonra maçlarımıza atanan hakemlerin daha adil maç yönetmelerini beklemekteyiz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA