PLAY-OFF YOLCULARI BELLİ OLUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PLAY-OFF YOLCULARI BELLİ OLUYOR


 

Süper Amatör’de şampiyonluk yarışı kadar ligde kalma mücadelesi de çekişmeli maçlara sahne oluyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligde 16’ncı hafta tamamlandı. A grubunda lider Anamur Belediyespor haftayı BAY geçti. B grubunda ise haftanın maçında lider Mersin Camspor Çukurova Birlik FK yenerek liderliğini korudu. Şampiyonluk yarışı kadar ligde kalma mücadelesinin de çekişmeli maçlara sahne olduğu B grubunda kimin alt lige düşeceği son maça kadar belli olması beklenmiyor.

 

ANAMUR BAY GEÇTİ

Kötü hava koşulların maç takvimini bir çok defa değişmesine neden olan, bazı takımların 2 bazı takımların 3 maçının ertelendiği Süper Amatör Ligde şuana kadar 13 hafta düzenli oynandı. 13 karşılaşmaya çıkan lider Anamur Belediyespor 35 puan ile liderliğini sürdürdü. Haftayı ise BAY geçen Yeşil Beyazlı ekip hafta içi mesaisinde Akdeniz Belediyespor ile Mersin’de karşılaşacak.

 

TAKİP SÜRÜYOR

Liderin en yakın takipçisi konumunda ki Homurlu 1951 Spor hafta sonu Erdemli’ye konuk oldu. 31 puanlı Homurlu 11 puanı bulunan Erdemlispor ile karşılaştı. Maçta baştan sona üstün oynayan Homurlu karşılaşmayı 3-1 kazanarak liderin ensesinden ayrılmadı. Dar bir kadroyla mücadele eden Homurlu hafta içinde Boynuincelispor ile evinde karşılaşacak.

 

GOL OLDU YAĞDI

Ligde 3’ncü sırada bulunan Akdeniz Belediyespor ligin zayıf ekiplerinden Boynuincelispor ile karşılaştı. Rahat bir 90 dakika çıkaran Akdeniz Belediyespor 8-0 kazanarak haftanın en farklı galibiyetine imza attı. Aldığı galibiyet ile zirveye bir adım daha yaklaşan Mavi Beyazlı ekip hafta içi lider Anamur Belediyespor ile karşılaşacak.

6 puan değerinde ki karşılaşma Akdeniz Belediyespor’un ligde ki hedefini belirleyecek. Galip gelmesi halinde play-off için umutlarını tazeleyecek olan Akdeniz Belediyespor kaybetmesi halinde hedefsiz kalacak.

 

TOROSLAR ŞAŞIRTTI

Son haftalrda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Toroslar Belediyespor hafta sonu oynadığı Tarsus Belediyespor maçında sahadan boynu bükük ayrılınca büyük yara aldı. Yeşil Beyazlı ekibin 2-1 kaybettiği maçta sergilenen futbol ileriye dönük umut vermedi. Üst sıralardan uzaklaşan Toroslar Belediyespor Bundan sonra rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek.

 

ZİRVE MAVİ BEYAZ

B grubunda Mersin Camspor yoluna kazanarak gidiyor. Lider Camspor hafta sonu haftanın en önemli maçında yakın takipçilerinden olan Çukurova Birlik FK ile karşılaştı. Keyifli ve tempolu geçen karşılaşmayı gününde olan Camspor 1-0 kazanarak play-off yolunda büyük bir engeli daha aştı. 11 karşılaşmada  31 puan toplayan lider Camspor play-off’u büyük ölçüde garantiledi. Mavi Beyazlı ekip hafta içi erteleme maçını kazanması halinde geriye kalan haftalarda ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans vermesi bekleniyor.

 

BÜYÜK YARA ALDI

Play-off yolunda emin adımlarla ilerleyen Akdenizgücü hafta sonu beklenmediği puan kaybıyla moralleri bozdu. 6 golün atıldığı karşılaşmada takımlar puanları paylaşarak evlerine gitti 3-3.Lig ikincisi Akdenizgücü beklemediği puan kaybıyla play-off şansına yeni ortaklar kattı. Akdenizgücü 11 karşılaşmada topladığı 26 puan ile 2’nci sırada yer alıyor.

 

ŞANSI DEVAM EDİYOR

Lider Camspor’a 1-0 kaybeden Çukurova Birlik FK’yı umutlandıran haber Mersin Ormanspor’dan geldi. Kaybettiği 3 puana üzülürken lig 2’ncisi Akdenizgücü’nün Ormanspor ile berabere kaldığı haberi bozulan moralleri yerine getirdi. Play-Off şansını sürdüren Çukorova ekibi hafta içi oynayacğı maçı kazanarak zirveden kopmak istemeyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA