12’İNCİ ADAM DA YETMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

12’İNCİ ADAM DA YETMEDİ


 

Adeta kentin kilitlenerek 12’inci adam olarak yer aldığı Mersin Stadyumu’nda Belediye Derincespor’u konuk eden İçel İdman Yurdu sahadan 0-0’lık skorla ayrılarak, bir puana razı oldu.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ikinci yarının 4. Maçında Mersin Stadyumu’nda Belediye Derincespor’u konuk etti. Yaklaşık 5000 taraftarın ilgi gösterdiği maçta her iki takımda maça kontrollü başladı. Fazla gol pozisyonun olmadığı ilk yarı seyir anlamında kısır geçti. Her iki ekipte bir bakıma ilk yarıyı istediği gibi tamladı. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmayınca soyunma odasına eşitlikle gidildi 0-0.

İkinci yarıya her iki takımda aynı 11’leri ile çıktı. Kötü gününde olan iki ekipte ceza sahasına girmekte zorlandı. Maçın son bölümlerinde iki takımda atak yapmayı düşününce etkili pozisyonlar buldular.  Ancak forvet oyuncuları gününde olmayınca topu filelerle buluşturamadılar. Maçın uzatma dakikalarında kırmızı lacivertli ekip rakibine yüklense de istenilen gol gelmedi karşılaşma. Başladığı gibi bitti 0-0. İçel idman Yurdu ikinci yarı ilk puan kaybını yaşamış oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA