“HEP BERABER BAŞARACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HEP BERABER BAŞARACAĞIZ”


 

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, takımın güzel bir ivme yakaladığını belirterek, “Taraftarlar, kentin ileri gelenleri ve takım olarak el ele vererek hep beraber başaracağız” dedi.

Hediye Eroğlu

 

İçel İdman Yurdu, Pazar günü Mersin Stadyumu’nda konuk edeceği Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ender Alkan, maç öncesi kentin ileri gelenlerinin destek açıklamaları ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. #Geridönüyoruz, #Hepberaber başaracağız şeklinde bir hashtaglerinin bulunduğunu ifade eden Alkan, “Geldiğimden beri hep bu birlik ve beraberlik şehrin ileri gelenleri ile olduğunu hep söylüyorum. Sonuçta biz bir sosyal faaliyet yapıyoruz. Sadece bir futbol kulübü değil. Futbol herkese hitap eden insanları sevindiren üzen, heyecan duymasını sağlayan gençleri spora yönelten bir şey. Bu nedenye şehrin ileri gelenleri mutlaka destek olması lazım. Sağolsun onlarda yavaş yavaş destek olmaya başladı” şeklinde konuştu.

 

“MADDİ MANEVİ DESTEK BEKLİYORUZ”

Sadece başkanlarının ve yöneticilerinin yapacağı desteğin yeterli olmayacağını anlatan Alkan şunları söyledi: “Belediye Başkanlarımızdan, milletvekillerimizden valimizden maddi manevi destek bekliyoruz. Sadece manevi destek değil bunun maddi tarafı da var. Onlarda destek vermeye başladı. İnşallah sürdürecekler. Taraftarımız artık bize ve takıma inanmaya başladı. Maçlardan keyif alıyorlar. Bu takıma bu kulübe bu yönetime ve bize güveniyorlar. Bizde zaten sahada o mücadeleyi o coşkuyu gösteriyoruz. Onlar bize destek olduğu sürece biz bu başarıları daha da artıracağız. Sonuçta taraftar varsa biz varız. Basın var, takım var, kulüp var. Onlar bize ne kadar destek olursa o kadar başarılı oluruz. Güzel bir enerji olur. Şu anda onu sağlıyoruz. Onlar bize bu sezonun son düdüğüne kadar destek olurlarsa bu şehrin bu takımını eski günlerine döndüreceğiz. Ona inancımız sonsuz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA