“BU MAÇI KAZANACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU MAÇI KAZANACAĞIZ”


 

Son 3 haftada aldığı galibiyetlerle taraftarının yüzünü güldüren İçel İdman Yurdu hafta sonu evinde ağırlayacağı Belediye Derincespor maçını da kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor.

Hediye Eroğlu

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu Pazar günü evinde konuk edeceği Belediye Derincespor hazırlıklarını sürdürüyor. Derince maçı öncesi gazetemize değerlendirmelerde bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, devreye iyi başladıklarını ve bunu sürdürmenin önemli olduğunu söyledi.

Çok geriden geldikleri için 3 defa üst üste kazansalar da hala istedikleri sırada olmadıklarını ifade eden Alkan, “İstediğimiz durumda değiliz. Biz maç maç bakıyoruz ama bu hafta belki ligin en önemli maçına çıkacağız. Çünkü deplasmanda lideri yenmek önemli ama her maça 3 puan veriyorlar. Bu yüzden bu maçı oyuncularımızda bizde çok ciddiye alıyoruz” dedi.

 

“İYİ BİR SİNERJİ YAKALADIK”

Şehir ve takım olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ifade eden Alkan şunları söyledi: “Devre arası sağolsun yönetimimiz sportif direktörümüz çok iyi transferler yaptı. Onlarda artık aramıza katılmaya başladı. Güçlendik, devre arası hem fiziksel anlamda hem kadro kalitesi olarak bir tık üzeri çıktık. Bunu da sahada gösteriyoruz. Onun için bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftar desteği de olacak. O yüzden bu maçı kazanacağız.”

 

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Öte yandan İçel İdman Yurdu, Belediye Derincespor maçı bilet fiyatları belli oldu. Kapalı tribün ve güney kale arkası tribün 5 TL olarak açıklanırken bilet satışlarının maç günü Mersin Stadyumu gişelerinden yapılacağı bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA