PERDE AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE AÇILIYOR


 

Bir haftalık aranın ardından Bölgesel Amatör Ligde perde Cumartesi günü açılıyor.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) bir hafta rötarlı başlıyor. 29, 30 Ocak tarihinde oynanması planlan ikinci yarı maçları tüm yurt genelinde yaşanan yoğun kış şartlarından dolayı, lig fikstürünün tamamı bir hafta kaydırılarak oynanmasına karar verilmişti. Bir haftalık aranın ardından Bölgesel Amatör Ligde perde Cumartesi günü açılıyor.

 

LİDER İLK HAFTA BAY

İlk yarı lider tamamlayan Silifke Belediyespor ilk haftayı BAY geçecek. Sezon başında ligden çekilen Pozantıspor maçlara çıkmadığı için Silifke ekibi hükmen 3-0 galip sayılacak. Devre arasını Antalya’da geçiren Silifke temsilcisi ara transfer döneminde 2 oyuncu kadrosuna kattı. Alınan 2 genç oyuncuyla 2’nci yarıya girecek.

 

TRANSFER ŞAMPİYONU

Ligde averaj ile 6’ncı sırada bulunan Mersin 33 FK sezon başı ve devre arası yaptığı transferlerle transfer şampiyon oldu. Sezon başında yaklaşık 10 oyuncu alan, sezon için bir çok oyuncusunu gönderen, devre arasında ise 6 yeni oyuncuyu kadrosuna katan Mavi Beyazlı ikinci yarıya iddialı girecek. Defansa, orta sahaya ve forvet hattına takviye yapan Mersin FK ikinci yarının açılış maçında aynı puana ( 15) sahip Erdemli Belediyespor’u ağırlayacak.

İkinci yarıya derbi maçıyla başlayacak olan Mersin 33 FK hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Mersin 33 FK Erdemli Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü saat 14.00’da Koray Aydın Stadyumunda oynanacak.

 

UMUTLU GELİYOR

Mersin 33 FK ile aynı puana sahip olan Erdemli Belediyespor devre arasında 2 genç oyuncu alarak transfer dönemini kapattı. Derbi maçında öncelikle kaybetmemek üzerine plan yapan Erdemli temsilcisi maça umutlu çıkıyor. 6 puan değerinde ki karşılaşmada kazanan ekip zirveye kaybeden takımın ise küme düşmemeye oynayacak olması maçın önemini iki kat artırıyor.

 

ÇIKACAK MI, ÇIKMAYACAK MI?

Ligin başlamasına haftalar kala lige katılmaya karar veren İdman Yurdu 1925 ilk yarıyı kötü geçirmişti. Topladığı 8 puan ile ilk yarıyı 8’nci sırada tamamlayan Kırmızı Lacivertli ekip ikinci yarıya tam olarak çıkıp çıkmayacağı belli değil. Bir oyuncusu ayrılan, ekonomik kriz yaşayan, gidenlerin yerine 6 genç oyuncu alınan Kırmızı Lacivertli ekip maça çıkıp çıkmayacağı neredeyse maç saati belli olacak.

İdman Yurdu 1925 ikinci yarının ilk maçında lige şampiyonluk parolası ile başlayan Adana 1954 FK ile oynayacak. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Çopurlu çim sahada oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA