FATURA HAKEMLERE KESİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FATURA HAKEMLERE KESİLDİ!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda ligde ki kötü gidişatın faturası hakemlere kesildi. Başkan Kırbıyık, MHK’ya yüklenerek, “Allah korkusu olan insanların yönettiği maçlara hasret kaldık. Artık yeter” dedi.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Liginde ligde kalma mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu’ndan hakemlere eleştiri geldi. Kulüp başkanı Şahin Kırbıyık kulübün resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hakemlerin maçlarda yaptıkları hataların ağır faturalarını ödediklerini söyledi.  Kırbıyık Son zamanlarda kulübümüz aleyhine yapılan hakem hataları canımızı yakmaktadır. Maçlarımıza atanan hakemler oyuncularımıza çok rahat kart göstermektedir.

 

“KORKAK OYNATIYORLAR”

Sarı kart gören oyuncumuz korkak oynamaya zorlanmaktadır. Bizim aleyhimize verilen kartlar nedense rakip takım oyuncularına es geçilmektedir. MHK gerekli standardı bir türlü yakalayamamıştır. Bundan sonra gerek saha içi gerek saha dışında kulübüm için ne eylem gerekiyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah korkusu olan insanların yönettiği maçlara hasret kaldık. Attığımız gollerin ofsayt diye iptal edildiği, sürekli kartlara sığınan aciz maç idarecileri istemiyorum. Tarsus'ta futbol katili hakemler yüzünden seyirci gelmez oldu. Artık hayır demesini bileceğim. Isparta maçına Bilecik bölgesinin hakeminin atanmasının izahı olamaz” dedi.

 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Tarsus İdman Yurdu yönetimi saha dışı ile mücadele ederken futbol takımı hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı Lacivertli ekip Cumartesi günü saat 13.00 de karşılaşacağı Akhisar spor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İki grup halinde yapılan çalışmada ilk 11' de oynayan oyuncuların yenileme çalışması yaparken; diğer grup oyuncular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç gerçekleştirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA