KALDIĞI YERDEN BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KALDIĞI YERDEN BAŞLADI


 

Hava şartları nedeniyle ertelenen maçların oynanması ile Süper Amatör’de A grubunda lider Anamur Belediyespor ilk puan kaybını yaşadı. Lig 2’ncisi Homurlu 1951 Spor oynamadan 3 puanın sahibi oldu.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligi 1 haftalık aranın ardından tekrar oynandı. Tüm hayatı etkileyen kötü hava koşulları futbolu da vurmuş 14’ncü hafta maçları ertelenmişti. 15’nci hafta maçları 3 karşılaşmanın dışında hepsi oynandı. A grubunda lider Anamur Belediyespor ilk puan kaybını yaşadı. Lig 2’ncisi Homurlu 1951 Spor oynamadan 3 puanın sahibi oldu.

 

İLK PUANINI KAYBETTİ

A grubunun lideri Anamur Belediyespor 15’nci haftayı Mersin’de Seyfi Ali Türkoğlu Suni Çim sahada açtı. Mersin Yolspor ile karşılaşan lider Anamur Belediyespor ligde ilk puan kaybını yaşadı 1-1. Maça istediği gibi başlayamayan Anamur temsilcisi pozisyon üretmekte zorlandı. Ligde hedefi olmayan Yolspor karşısında tutuk bir oyun sergileyen Anamur 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.

İlk puanını kaybeden Anamur Belediyespor oynadığı 13 karşılaşmada 35 puan ile haftayı 1’nci sırada tamamladı. Anamur ekibi 16’ncı haftayı BAY geçeceği için karşılaşmaya çıkmayacak.

 

OYNAMADAN 3 PUAN ALDI

Liderin yakın takipçisi Homurlu 1951 Spor Gülnar Belediyespor ligden çekildiği için haftayı boş geçmesine rağmen hanesine 3 puan yazdırdı. 1 maç eksiği ile liderin 7 puan gerisinde bulunan Homurlu play-off için işi sıkı tutuyor. Yakın takipçileri Akdeniz Belediyespor ve Toroslar Belediyespor’un 24 puanı bulunuyor.

İlk iki takımın play-off oynayacağı ligde yarışın son haftaya kadar sürmesi bekleniyor. Homurlu 1951 Spor 16’ncı hafta da Erdemlispor’a konuk olacak.

 

3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Play-off’u son haftaya kadar kovalaması beklenen Akdeniz Belediyespor kendi sahasın da Erdemlispor’u konuk etti. Ligin zayıf ekiplerinden Erdemli temsilcisini 3-1’lik skorla geçerek play-off iddiasını sürdürdü. Akdeniz Belediyespor hafta sonu Boynuincelsipor’a konuk olacak. Play-off’ların diğer adayı Toroslar Belediyespor  haftayı BAY geçtiği karşılaşmaya çıkmadı.

Süper Amatör Ligin diğer grubu B grubunda ise 2 karşılaşma oynandı. Alt tarafı yakından ilgilendiren maçta Karacailayas Veteranlar K.Milliyespor’a 3-1 kaybederek düşme potasının hemen üstünde kalarak korkulu rüyalar görmeyi sürdürecek. Play-off’lara gitmek isteyen Çukurova Birlik FK Tarsusgücü’nü 2-1 yenerek play-off’a bir adım daha yaklaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA