İÇEL’DEN GÜRCİSTAN’A | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’DEN GÜRCİSTAN’A


 

ALİ ŞANLI

 

Uzun yıllar Mersin’de yaşayan, bir ayağı hep Mersin’de olan Önder Topçu Gürcistan’ın yolunu tuttu. Mersin’de Silifke Belediyespor ve İçel İdman Yurdu’nda da görev yapan Topcu artık Gürcistan ekibi için çalışacak. Menejer Önder Topçu, sportif direktör olarak Gürcistan 2. Lig takımlarından Merani Martvili FC ile anlaştı.

 

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

 1. Lig ve 2. Lig takımlarında forma giydikten sonra faal futbolculuk yaşantısına son vererek menejerlik yapmaya başlayan Önder Topçu, yurt dışında Türkiye’yi temsil edecek. Özellikle yabancı futbolcu transferlerinde aktif olan Topçu, Arap ülkeleriyle olan iyi ilişkileriyle ön plana çıkıyor.

Gürcistan'da Türk iş adamı Metin Aşar'ın başkanlığını yaptığı Merani Martvili, geçen sezon son maçta kaçırdığı Süper Lig’i bu sezon yakalamak istiyor. Puan sıralamasında 2. Ligi üçüncü olarak tamamlayarak Süper Lig için play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Merani Martvili, ilk maçında Kutaysi Torpedo takımını 2-0'la geçmesine rağmen ikinci karşılaşmada yediği şanssız gollerle Süper Lig hayalini ertelemişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA