MERSİN İDMANYURDUSPOR YOZGAT’TA KAYBETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İDMANYURDUSPOR YOZGAT’TA KAYBETTİ


 

Hentbol Erkekler 2. Ligi: Yozgat Belediyesi Bozokspor: 33 - Mersin İdmanyurduspor: 20

Hentbol Erkekler 2. Ligi D Grubu'nda zirve mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, Mersin İdmanyurduspor'u 33-20 mağlup etti.

Hentbol Erkekler 2. Ligi'nin 3. haftasında Yozgat Belediyesi Bozokspor, Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda Mersin İdmanyurduspor'u konuk etti. Müsabakaya etkili başlayan Yozgat temsilcisi, rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek ilk devreyi 16-7 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor, 33-20 kazanarak puanını 6’ya çıkardı ve ligin 3. haftasını da lider tamamladı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor'da Ali Rıza Ertürk attığı 9 golle mücadelenin en skorer ismi olurken, Salih Aktaş 6, Hüseyin Önal ise 5 golle ile katkı sağladı. Mersin İdman Yurduspor'da ise Ramazan Budak ve Fırat Tahirler 5’er golle oynadı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin dördüncü haftasını bay geçerken son hafta maçında deplasmanda Osmaniye temsilcisi Kadirli Savrunspor ile karşılaşacak. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA