TİY ERKEN BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY ERKEN BAŞLADI


 

Tarsus İdman Yurdu’nda ara transfer döneminde hareketlilik yaşanıyor. Antalya’da kamp yapan Sarı Lacivertliler, Volkan Altınsoy ve Hakan Demir’i kadrosuna katarak, ikinci yarı hazırlıklarına hızlı başladı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi. Günde çift idmanla güç depolayan Sarı Lacivertli ekip, sabah yapılan idmanda kondisyon ağırlıklı çalıştı. Tarsus ekibi öğleden sonra ise teknik, taktik çalışıyor. İlk yarıyı istediği gibi geçiremeyen Tarsus İdman Yurdu 20 puan ile tehlikeli bölgenin bir basamak üstünde yer alıyor.

 

2 GELDİ 2 GİTTİ

İkinci yarıya güçlü ve derin bir kadro ile girmek isteyen Tarsus ekibinde yönetim teknik adan Gürses Kılıç’ın raporu doğrultusunda transfer girişimine başladı. İlk olarak Diyarbekirspor’dan stoper Volkan Altınsoy ve Hekimoğlu Trabzon FK’dan Hakan Demir imzaları atarak takımın kamp yaptığı Antalya’ya geçerek takımla idmana çıktı.

Takıma iki yeni isim katılırken 2 oyuncu ile de anlaşarak yollar ayrıldı. Mersin İdman Yurdu alt yapısında yetişen,uzun yıllar formasını giyen daha sonra Tarsus İdman Yurdu ile 4 yıllık anlaşan Nurullah Kaya Tarsus İdman Yurdu’na veda etti. Takımdan ayrılan 2’nci oyuncu ise takım kaptanı Ferhat Duman oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA