BAL KARNESİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL KARNESİ BELLİ OLDU


 

Bölgesel Amatör Ligde erteleme maçlarının oynanmasının ardından ilk yarı tamamlandı.

ALİ ŞANLI

 

BAL’da 4’ncü Bölge 1’nci grupta Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor ilk yarıyı liderlik koltuğunda tamamladı. Diğer Mersin ekiplerinden Mersin 33 FK ve Erdemli Belediyespor 15’er puanla 5 ve 6’ncı sırada yer aldı. Kötü bir sezon geçiren İdman Yurdu 1925 ise 8 puanla 8’nci sırada ilk yarıyı tamamladı.

Silifke temsilcisi oynadığı 9 karşılaşmada sahadan 6’defa mutlu ayrıldı. 3 maçta ise berabere kalırken ligin tek namağlup takımı olarak zirvede yer aldı. Rakip kalelere 20 gol atan Kırmızı Siyahlı takım ligde ki en golcü 2 takımından biri oldu. Kalesinde en az gol gören kulvarında 2’nci sırada olan Silifke temsilcisi kalesinde 5 gol gördü. Artı 15 averaj, 21 puanla ilk yarıyı lider bitirdi.

5’nci sırada bulunan Erdemli Belediyespor ilk yarı umduğu yerde tamamlayamadı. Oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyete karşın 2 mağlubiyet ve 3’te beraberlik aldı. Ligde en az gol atan 4 takımdan biri olan Erdemli Belediyespor 14 gol atma başarısını gösterdi. 9 gol kalesinde gören Turuncu Beyazlı ekip artı 5 averaja sahip. 15 puan toplayan Erdemli Belediyespor ilk yarıyı 5’nci sırada tamamladı.

Erdemli Belediyespor ile aynı puana sahip olan Mersin 33 FK ilk yarıya istediği gibi başlayamadı. 9 karşılaşmadan 4’defa galip ayrılabilen Mavi Beyazlı takım 3 maçta puansız ayrıldı. 2 defa berabere kalan ekip rakip kalelere 13n gol atabildi. Kalesini 8 defa gole kapatamayan Mersin 33 FK artı 4 averajla 15 puan ile 6’ncı sırada ilk yarıyı bitirdi.

Performans olarak en kötü tablo çizen İdman Yurdu 1925 9 karşılaşmada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak lige veda etme olasılığı en yüksek takım oldu. Ligde en az gol atan takım olan Kırmızı Lacivertli ekip rakip kalelere sadece 7 gol bırakabildi. Kalesinde 12 gol gören İdman Yurdu 1925  eksi 5 averaj 8 puan ile 8’nci sırada ilk yarıyı bitirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA