SÜPER KARNE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER KARNE


 

Mersin Süper Amatör’de iki grupta oynanan maçlardan sonra A grubunda Homurlu 1951, B grubunda ise Mersin Camspor ilk yarıyı lider tamamladı.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligde ilk yarı erteleme maçlarının oynanması ile tamamlandı. İki grupta oynanan maçlardan sonra A grubunda Homurlu 1951, B grubunda ise Mersin Camspor ilk yarıyı lider tamamladı. Homurlu ekibi oynadığı  8 maçta 22 puan toplayarak lider oldu. 8 karşılaşmada 7 galibiyet aldı, 1 maçta ise berabere kaldı. Ligde mağlubiyeti olmayan 2 takımdan biri oldu.8 karşılaşmada 29 gol atarak ligin en golcü ekibi olurken kalesinde ise 6 gol gördü ve en az gol yiyen 2’nci takım oldu.

A grubunda liderin yakın takipçisi Anamur Belediye’de 8 karşılaşmada 22 puan toplayarak averaj ile 2’nci bitirdi ilk yarıyı. Yeşil Beyazlı ekip ligde 7 galibiyet alırken 1 maçta puanları paylaştı. Ligde mağlubiyeti olamayan Anamur ekibi rakip kalelere 27 gol atarak en golcü ikinci ekip oldu.Kalesinde gördüğü 5 golle ise en az gol yiyen takım olarak öne çıktı.

A gurubunda ilk yarı  takımlar 133 gol attı. Kalelerinde 77 gol gördü. A gurubunda en az galibiyeti 2 galibiyet ile Erdemlispor aldı. Akdeniz Beldiyespor ve  Toroslar Bele ise hiç berabere kalmayarak bu alanda tek kaldılar.

B gurubunda ilk yarı tablosu A grubuna göre biraz daha farklı. Camspor 9 karşılaşmada 8 galibiyet alarak 25 puan ile zirvede yer aldı.1 maçta berabere kalan Mavi Beyazlı ekip ligde hiç beraberliği bulunmayan tek takım olarak öne çıkıyor. Rakip ağlara 32 gol bırakarak ligin en golci takımı olan Camspor yediği 12 golle en az gol yiyen 3’ncü ekip oldu. Liderin yakın takipçisi Akdenizgücü 9 karşılaşmada aldığı 6 galibiyet ile 19 puana ulaşarak ligde ilk yarı 2’nci sırada tamamladı.

1 defa berabere kalan Akdenizgücü 2 defada maçtan boynu bükük ayrıldı. 21 gol atma başarısını gösterirken kalesinde de 9 gol gördü. 166 golün atıldığı B grubunda takımlar 166 gole kalesini kapatamadı. B gurubunda en az galibiyet alan takım Tarsus temsilcisi Tarsusspor 1 galibiyet ile ilk yarıyı tamamladı. En çok berabere kalan takım yine Tarsus’tan çıktı. Tarsusgücü 4 defa berabere kalarak en çok berabere kalan takım oldu. En çok gol atan ekip ise 4’ncü sırada yer alan K.Milliyespor oldu. 33 gol atan Kırmızı Siyahlı takım en golcü takım oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA