GRUP LİDERLERİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GRUP LİDERLERİ BELLİ OLDU


 

Mersin Süper Amatör Ligin tamamlanması ile grup liderleri belli oldu.

ALİ ŞANLI

 

Birçok ligde olduğu gibi Mersin Süper Amatör Ligde de ilk yarı tamamlandı. A ve B grubunda oynanan 9 karşılaşmanın ardından ilk yarı liderleri ve düşme potasında giren takımlar belli oldu. A grubunda Homurlu 1951 Spor büyük bir sürprize imza atarak ilk yarıyı lider bitirdi. B grubunda ise beklenildiği gibi Camspor ilk yarıyı zirvede kapattı.

 

LİDER BİTİRDİ

İlk yarının son haftasında evinde ligin güçlü takımlarından Toroslar Belediyespor’u 4-0 gibi net bir skorla geçen Homurlu 1951 Spor ilk yarıyı grubunda lider bitirdi. Rakibini zorlanmadan geçen Homurlu temsilcisi ilk yarı performansı ile lige damga vurdu. Hiç kimsenin beklemediği çıkışı yapan Homurlu devre arası yapacağı takviyeler ile şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyecek.

 

LİDERİN PEŞİNDE

Lider Homurlu ile aynı puana 22 sahip olan Anamur Belediyespor averaj la da olsa Homurlu’nun gerisinde kalması spor camiasını şaşırttı. Amatör lige göre büyük bütçe ile sezona giren Anamur ekibi liderliği Homurlu’ya kaptırması zaman zaman kötü futbol sergilemesi taraftarını tedirgin etmişti. İlk yarının kapanış maçını evinde oynayan Yeşil Beyazlı ekip Erdemlispor’u 5-0 gibi farklı sonuçla geçti. 9 karşılaşmada 22 puan toplayan Anamur Belediyespor averaj ile 2’nci sırada yer alıyor.

 

ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Oynadığı her ligde şampiyonluğa oynayan Toroslar Belediyespor eski günlerini mumla arıyor. Son yıllarda küçülmeye giden, ligde aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan Yeşil Beyazlı takım ilk yarıyı 3’ncü sırada tamamladı. İlk yarıyı Homurlu 1951 Spor’a 4-0 kaybederek  noktalayan Toroslar oynadığı 8 karşılaşmada 2 mağlubiyet alarak 18 puan ile ilk yarıyı 3’ncü sırada kapattı.

B grubunda ise Mersin Camspor yavaş yavaş puan farkını açmaya başladı. En yakın takipçisi Akdenizgücü’ne 6 puan fark attı.

 

ŞAMPİYON GİBİ

B grubunda namağlup yoluna devam eden Camspor ilk yarının kapanışını Tarsus’ta yaptı. Tarsus’ta Tarsusgücü ile oynayan Mavi Beyazlı ekip çekişmeli geçen maçta 7 gol atıldı. Karşılaşmayı 4-3 kazanan lider Camspor oldu.Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Camspor 25 puan ile zirvede kendine yer buldu. Mavi Beyazlı takım ilk yarıda ki performansını sergilerse play-off2ları garantileyen ilk ekip olabilir.

 

ZİRVEDE YALNIZ DEĞİL

Sezona iyi giriş yapan Akdenizgücü farklı haftalarda liderlik koltuğuna otursa da iyi oyununu ligin geneline yayamayınca liderliği Mersin Camspor’a kaptırmıştı. İlk yarının son maçında Çukurova Birlik FK takımına konuk olan ancak iptal olan maçın ardından Akdenizgücü ilk yarıyı 19 puanla kapattı. Lider Camspor’un 6 puan gerisinde yer alan Akdenizgücü devre arası yapacağı transferlerle lige ortak olması bekleniyor.

 

ALT YAPININ BAŞARISI

Mersin’de alt yapı denilince ilk akla gelen takımlardan olan Kuvayi Milliyespor alt yapıdan yetiştirdikleri oyuncularla ligde mücadele ediyor. İlk yarının son maçında Arpaçsakarlarspor’u ağırlayan K. Milliyespor karşılaşmayı 5-1 kazandı. Rahat bir 90 dakika çıkaran Kırmızı Siyahlı ekip 17 puan ile ilk yarıyı 3’ncü sırada tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA