İLK YARI TAMAMLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARI TAMAMLANDI


 

BAL’da Silifke Belediyespor ilk yarıyı lider tamamlarken, Mersin 33FK aldığı galibiyetlerle zirve yarışında ‘bende’ varım dedi. Erdemli Belediyespor’da hayal kırıklığı yaratan ekiplerden oldu.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarı tamamlandı. Sezona iyi bir giriş yapan Silifke Belediyespor ilk yarıyı lider tamamlayarak büyük bir başarı gösterdi. Sezon başında güçlü kadro kuran, sezon için 7 oyuncu ile yolarını ayıran Mersin 33FK ilk yarının sonlarına doğru aldığı galibiyetlerle zirve yarışında bende varım dedi. Erdemli Belediyespor’da hayal kırıklığı yaratan ekiplerden oldu. İlk yarının son haftasında teknik direktörü Hakan Baygın ile yollarını ayıran Erdemli temsilcisinde son maça kardeşi Burhan Baygın çıktı. 4 Mersin ekibi içinde durumu en zor olan İdman Yurdu 1925’in ligde kalma umutları yok denecek kadar az.

 

LİDER TAMAMLADI

Ligde çok iyi performans gösteren Silifke Belediyespor ilk yarının kapanış maçında yakın takipçisi Adana 1954 ekibini 3-1’lik skorla geçerek ilk yarıyı lider tamamladı. 21 puanla ilk yarıyı lider tamamlayan Silifke temsilcisi devre arası yapacağı takviyelerle şampiyonluğun en büyük adayı olacak. Lider Silifke Belediyespor ilk yarıyı 21 puanla kapattı.

 

HOCASI’DA GİTTİ

İlk yarıyı 3 puanla kapatmak isteyen Erdemli Belediyespor umduğunu bulamadı. Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Erdemli ekibi Sarıçam Kürtçüler ekibine konuk oldu. Maçın büyük bölümünde etkili oynayan ev sahibi attığı 2 golle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Kürkçüler aldığı galibiyet ile ilk 3 içine girdi. Erdemli ekibi umutlu çıktığı maçı kaybedince tüm hesapları karıştırdı. İl sıralamasında son 2 sırayı alan takımların direk düşecek olması düşünüldüğünde bu mağlubiyet Erdemli Belediyespor’un hedef değiştirmesine Neden oldu. Erdemli Belediyespor ilk yarıyı 12 puanla 7’nci sırada tamamladı.

 

ARTIK İŞLERİ ÇOK ZOR

Bölgesel Amatör Ligde ilk yarının son maçında İdman Yurdu 1925 Kozanspor FK ile karşılaştı. Hafta içi 6 oyuncusu ile yol ayrımına giden, idmana çıkmayan kırmızı lacivertli ekip Kozanspor maçına sorunlu çıktı. Lig 2. Kozanspor güçlü kadrosu ile maçın kontrolünü eline alarak rahat bir 90 dakika çıkardı. Zorlanmadan maçı 3-0 kazan konuk takım maç zirve iddiasını sürdürdü. İdman Yurdu 1925 ise kritik maçı kaybederek ligde kalma şansını zora soktu. Kırmızı Lacivertli ekibin çıktığı 9 karşılaşmada  puan toplayarak 8’nci sırada yer aldı.

 

POTAYA GİRDİ

Sezona çok kötü bir giriş yapan Mersin 33 FK ilk yarının sonlarına doğru toparlanarak şampiyonluk yarışına ortak oldu. Son haftayı BAY geçen Mavi Beyazlı ekip ilk yarıda topladığı 15 puan ile zirveye yaklaştı.  15 puan ile 7’nci sırada bulunan Mersin 33 FK lider Silifke Belediyespor’un 6 puan gerisinde bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA