SÜPER AMATÖR NEFES KESİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER AMATÖR NEFES KESİYOR


 

İlk yarının son haftasının oynanacağı Mersin Süper Amatör Lig’de A grubunda Homurlu 1951 ile Anamur Belediyespor çekişirken B grubunda ise Mersin Camspor ile Akdenizgücü şampiyonluk mücadelesi veriyor.

ALİ ŞANLI

 

İki grup halinde oynanan Mersin Süper Amatör Ligde A grubunda Homurlu 1951 ile Anamur Belediyespor çekişirken B grubunda ise Mersin Camspor ile Akdenizgücü şampiyonluk mücadelesi veriyor.

İlk yarının son haftası oynanacak olan ligde yağışlar nedeniyle ertelenen 8’nci hafta maçlarının ise yılbaşından sonra oynatılması planlanıyor. İkinci yarının başlamasının ardından ilk hafta içinde 8’nci hafta ertelenen maçların oynatılması için çalışmaların başladığı öğrenildi. Hava koşulları izin verirse hafta içi oynanacak olan erteleme maçları sonunda lig normal takvimine dönecek.

Süper Amatörün dışında Bölgesel Amatör Lig’de de 1 maç ertelenmişti. Erdemli Belediyespor Düziçispor - FK maçı ise ilk yarının son maçından sonra ki hafta içi 29 Aralık’ta oynatılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA