İLK YARI TAMAMLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARI TAMAMLANIYOR


 

İlk yarının tamamlanmasına sayılı günler kala BAL’de mücadele eden Mersin ekipleri nefse kesen bir mücadele veriyor.

ALİŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarıda son haftaya girildi. Şuana kadar oynanan maçlarda Silifke Beledi averajla 2’nci sırada yer alırken Erdemli Belediyespor ile Mersin 33 FK  12’şer puan toplayarak 5 ve 6’ncı sırada yer aldılar. Ligde iyi futbol oynamasına rağmen istediği sonuçları alamayan İdman Yurdu 1925 ikinci yarı vites yükseltmez ise lige ilk veda edecek ekiplerin içinde olacak.

 

LİDERLİK HESAPLARI YAPIYOR

İlk yarı da son haftaya girilirken Silifke Belediyespor ligde ikinci sırada yer alan Kozanspor FK’ya konuk oldu. Kıran kırana geçen 90 dakikada her iki takımda gol atmayı beceremedi. Puanları paylaşan ekipler yerlerini korurken bu sonuç lider Adana1954 FK’ye yaradı.Adana ekibi liderliğini korurken Silifke ekibi ise ilk yarının son maçında evinde Adana 1954 FK yenerek ilk yarıyı lider bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Aynı puana sahip olan ekipler ilk yarının son maçında Silifke’de karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı kazanan puan farkı ile ilk yarıyı lider tamamlayacak.6 puan değerinde ki karşılaşma Pazar günü Silifke’de oynanacak.

 

ERDEMLİ’YE YAĞMUR ENGELİ

Ligin 8’nci haftasında Erdemli’de oynanacak olan Erdemli Beldiyespor, Düziçispor FK maçına yağmur engel oldu. Şiddetli yağan yağmur sahanın zemini sular altında bırakınca maç  ileri bir tarihe ertelendi. Kulüpten alınan bilgiye göre bu maçın 29 Aralık Çarşamba günü oynanması planlandığı  öğrenildi.

 

TOPARLANIYORLAR

Sezon çok kötü bir giriş yapan Mersin 33 FK  son haftalarda arka arkaya aldığı galibiyetlerle zirve yarışında bende varım dedi. Hafta sonu Koray Aydın Stadyumunda oynanan karşılaşmada Sarıçam Kürkçüler takımını ağırlayan Mersin 33 FK zaman zaman zorlansa da sahadan  3 puanla ayrılmasını bildi.

Oynadığı 7 haftada 12 puan toplayan Mavi Beyazlı ekip 6’ncı sırada bulunuyor. Mersin FK ilk yarının son maçında Pozantı Gençlikspor’a konuk olacak. Ancak Pozantı temsilcisi ligden çekildiği için Mersin FK haftayı maç oynamadan 3 puan ile kapatacak.

 

İŞİ ÇOK ZOR

Sezona son dakikada giren, dar bir kadro ile ligde mücadele eden İdman Yurdu 1925  iyi futbolunu skora yansıtamayınca İl sıralamasında son sırada kaldı. İl sıralamasında son 2 sırayı alan takımın lige veda edecek olacağı düşünülecek olursa İdman Yurdu 1925 takımının büyük bir mucizeye ihtiyacı var. Kırmızı Lacivertli takım  8 maçta 8 puan toplayabildi. Ligde 8’nci sırada yer alan  İdman Yurdu 1925 ilk yarının son haftasın da lig 2’ncisi Kozanspor’u konuk edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA