İÇEL’E KARAKÖPRÜ ÇELMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’E KARAKÖPRÜ ÇELMESİ


 

Son haftalarda iyi bir gidişat yakalayan İçel İdman Yurdu, Şanlıurfa deplasmanında K. Karaköprü Belediye Spor ile oynadığı maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligin 15’inci haftasında Şanlıurfa deplasmanında K. Karaköprü Belediye Spor ile karşılaştı. Faruk Çelik Spor Kompleksi’nde oynanan maça rakip taraftarların ilgisi yoğun olurken karşılaşma TRT Kürdi’den canlı yayınlandı. 4 hafta üst üste kazanmayı bilen ancak geçen hafta Tepecik engeline takılan Kırmızı Lacivertli ekip ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapattı.

Çekişmeli bir oyna sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısı da mücadele dolu geçti. Her iki takımında kıyasıya mücadele ettiği karşılaşma 1-1’lik skorla sona erdi.

İçel İdman Yurdu, 1 puan aldığı maç sonrası 25 puanla 7’inci sırada yer aldı. Kırmızı Lacivertliler önümüzdeki hafta evinde Çankaya Futbol Kulübünü ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA