LİDER TAMAMLADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER TAMAMLADILAR


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımı ligin 9’inci haftasında salon tadilatının devam etmesi nedeni ile Mut’ta oynanan Rize Olimpik Pazar S.K. nü 31-22 yenerek ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Müsabakanın devre arasını 15-13 önde kapatan MSK Kadın Hentbol takımı baştan sona etkili oyunu ile rahat kazandı. Özellikle ikinci yarı daha iyi ve istekli top oynayan Mersin temsilcisi bu sonuçla ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

 

HEDFEF İYİ BİR YERDE BİTİRMEK

MSK Kadın Hentbol takımı antrenörü Ali Rıza Yeşil maç ile alakalı olarak yaptığı açıklamada "Ligin son maçında daha iyi top oynayarak ligi tamamlamak keyifli oldu. Bu sezon hedefimiz doğrultusunda ilerlemek için ilk yarıyı lider tamamlamak bizim için önemli idi. Olimpik Pazar maçını baştan sona önde götürerek istediklerimizi sahaya yansıtmak bizim için önemli idi. Sporcularımın özverili ve sürekli artan formaları nedeni ile mutluyum. Kısa bir dinlenme sonrası ikinci yarı hazırlıklarımıza başlayacağız. Hedefimiz bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek. Sahada canla başla mücadele eden sporcularımı galibiyetten dolayı kutluyorum dedi.

 

HER MAÇIMIZ DEPLASMANDA

İdari Menajer Ozan Kaya ise maç sonucu yaptığı açıklamada; "Salon tadilatı nedeni ile evimizde oynayamamanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Ancak teknik ekibimiz ve sporcularımız olağan üstü bir gayret ile ilk yarı üzerlerine düşenleri fazlası ile yaptılar. Antrenman salonumuz olmamasına, çimde ve beton da antrenman yaparak tamamladığımız ilk yarı müsabakaları sonucu devreye lider girmek büyük başarı oldu bizim için. Sezon öncesi hedefimiz play off a kalmaktı. Çünkü 1.ligde yeni oluşumuz Mersin de yetişmiş sporcularımızın tecrübesizliği birde üstüne antrenman salonumuzun olmaması işimizin zor olacağını düşündürdü ancak sporcularımızın fazlası ile özverili ve fedakar oluşları sonucu her hafta deplasmana gitmemize rağmen başarılı sonuçlar almamızı sağladılar. Aile ortamı içerisinde hayatlarına hentbol’ü sokan sporcularımız memleket sevdası ile bütün güçlerini müsabakalara verince başarılı sonuçlar aldık. Tamamen tüm sporcularımızın emeklerine ve terlerine sağlık. İnşallah kısa sürede salon tadilatının tamamlanması ile ikinci devre hem evimizde hem seyircimiz önünde daha başarılı sonuçlar alarak nasipse ligi şampiyon bitirip bir üst lige çıkmak için mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA