MUT BELEDÝYESÝ’NDE OKULLARDA TEMÝZLÝK MESAÝSÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT BELEDÝYESÝ’NDE OKULLARDA TEMÝZLÝK MESAÝSÝ


 

 

Mersin Mut Belediyesi Temizlik Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, mahallelerde bulunan okullarda ve ve saðlýk ocaklarýnda hijyen için temizlik ve yýkama çalýþmalarý gerçekleþtirdi.

Mut ilçesinde temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Mut Belediyesi Temizlik Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, vatandaþýn saðlýðýný korumak adýna mahallelerde kapsamlý temizlik ve hijyen çalýþmalarý gerçekleþtiriyor.

Ekipler, vatandaþlarýn sýklýkça kullandýðý mahalle, cadde, sokak ve okullarda baþta olmak üzere buharlý araç ve arozözlerle yýkadý. Ýnsan ve araç yoðunluðunun en aza indiði saatleri tercih eden ekipler, önce sokak ve caddeleri süpürdü, ardýndan ise deterjanlý sularla yýkama çalýþmasý gerçekleþtirdi. Kaldýrým, durak ve dükkan önlerini de basýnçlý sularla temizleyen ekipler, hastalýða karþý bütün kullaným alanlarýný steril hal getirdi. Temizlik çalýþmalarýyla örnek olan Mut Belediyesi Temizlik Ýþleri Müdürlüðü ekiplerinin bu kapsamlý çalýþmalarý, vatandaþlar tarafýndan memnuniyetle karþýlandý.

Mut Belediye Baþkaný Volkan Þeker yaptýðý açýklamada, halkýn memnuniyetini ve huzurunu saðlayabilmek için gece gündüz çalýþtýklarýnýn altýný ifade etti. Daha temiz bir Mut için çalýþma programlarý dahilinde ilçedeki tüm alanlarda düzenli temizliðin yapýldýðýna dikkat çeken Baþkan Þeker, “Temiz, saðlýklý bir ilçe hedefiyle, ekiplerimiz günün 24 saati çalýþmalarýný sürdürüyor. Ýlçemizin tüm mahallelerinde gerek dezenfeksiyon gerek temizlik gerekse yýkama çalýþmalarý aralýksýz devam ediyor. Belediye olarak tüm ekiplerimiz ile daha yaþanýlýr, daha güzel bir Mut ilçesi býrakacaðýz” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA