STAT KAPILARINI SINIRLI SEYİRCİ İLE AÇACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

STAT KAPILARINI SINIRLI SEYİRCİ İLE AÇACAK


 

Mersin’de 5 Eylül’de oynanacak İçel İdman Yurdu – Ağrı 1970 maçı öncesi stadyuma seyirci alımı ile ilgili beklenen açıklama geldi.

ALİ ŞANLI

 

Misli,com 3. Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu, 5 Eylül Pazar günü saat 16.00'da  Mersin'de Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak.

Maçı öncesi Kırmızı-Lacivertli Kulüp, Mersin Şehir Stadyumu'nun tribün bilgilerini kamuoyuyla paylaştı. Kulüp, 25 bin kişilik stadyuma Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatları doğrultusunda sınırlı sayıda seyirci alınacağı açıklandı. Stadyumda sarı ve mavi renkle işaretlenen 10 ayrı bölümüne seyirci alınacak. Seyreltilmiş seyirci alımı kapsamında bu bölümlere girebilecek seyirci sayısı yaklaşık 10 bin olacak. 

TFF; koronavirüs ile mücadele kapsamında 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda, stadyum kapasitelerinin yüzde 50'si oranında seyirci alınmasına, ayrıca localara tüm kapasitesi oranında seyirci alınmasına karar vermişti.

 

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Öte yandan İçel idman Yurdu’nda 2021-2022 Sezonu bilet fiyatları da belli oldu. Kapalı Tribün, Maraton Tribünü ve Misafir Tribününün bilet ücreti 5 TL olurken, localar, kombine ve kale arkası tribünleri ile ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacağı açıklandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA