KÖPEKTEN KAÇARKEN YARALANAN POLİS ŞİKAYET ETTİ, SEÇER İFADE VERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖPEKTEN KAÇARKEN YARALANAN POLİS ŞİKAYET ETTİ, SEÇER İFADE VERDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, köpekten kaçarken yaralanan polis memurunun şikayeti üzerine ifade verdi.

Haber Merkezi

Bir polis memuru sokak köpeklerinden kaçarken yaralandığını belirterek Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu. Polis memuru ifadesinde şunları söyledi: “Saat 04.50 sıralarında camiye doğru giderken önümden 4 adet yavru köpek boş araziye girdi. Akabinde arkamdan 2 köpek gelerek bana saldırdı. Ayağım kaydı ve yere düşerek yaralandım. Bunun üzerine Cumhuriyet Polis Merkezine gittim. Toros Devlet Hastanesine götürülerek adli raporum alındı. Hastane dönüşü polis merkezine tekrar götürüldüm. Ancak orada yaklaşık 50 dakika beklememe rağmen müracaatım alınmayınca ben de sebepsiz yere bekletildiğim için ifade veremeden polis merkezinden ayrıldım. Oysa ki polis merkezinde bulunduğum sırada yapılan işlem ve yoğunluk yoktu. Bu konu ile ilgili şikayetimi emniyet müdürlüğüne online olarak yaptım. Başıboş bırakılan ve yoldan geçenlere şaldıran köpekler hakkında şikayette bulunmuştum. Ancak hiçbir önlem alınmadığı ve sokak hayvanlarını doğal alan yerine halkın yaşam alanı içerisine bırakıp yaralanmama sebep oldukları için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ismini bilmediğim Sokak Hayvanlarını Koruma Daire Başkanı hakkında şikayetçiyim.”

Polis memurunun bu şikayeti üzerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, valilikçe görevlendirilen müfettişe ifade verdi.

 Seçer ise durumu şu sözlerle değerlendirdi:

"Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken "polis memuru"nun şikayeti üzerine Valilik'in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin!"


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA