“EL ELE KOL KOLA ŞAMPİYONLUĞA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“EL ELE KOL KOLA ŞAMPİYONLUĞA”


 

Haber Merkezi

 

Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği (TADER), Tarsus İdman Yurdu Takımını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Antrenman ziyaretinde futbolculara ve teknik heyete sonuna kadar inandıklarını ve yanlarında olduklarını bildiren taraftarlar, şampiyonluk istedi.

TİY-TADER Başkan Vekili Fatih Akkoyun, “Bizlerin tek amacı Tarsus İdman Yurdu'muzu sonuna kadar ileriye taşımak ve şehrimizin özlem duyduğu şampiyonluğu yaşatmaktır” diyerek, sezon başlangıcından itibaren her koşulda desteklerini sürdüreceklerini ve tüm olumsuzluklara karşı tek yürek olacaklarını aktardı.

Akkoyun, “Başkanımız sayın Şahin Kırbıyık'ın sonuna kadar arkasında oldugumuzu belirtmek istiyoruz. Amacı sadece Tarsus İdman Yurdu'nu ileriye taşımak olan ve bunun için gövdesini yüreğini ortaya koyan bir başkana tüm Tarsus halkının çıkarsız ve menfaatsiz bir şekilde destek olmasını diliyoruz.

Bizler yüreği şampiyonluk ateşiyle yanan,memleketinin takımını bir adım ileriye taşımayı kendine görev edinmiş ' Memleket Bekçileriyiz’. Bu yolda karşımıza çıkacak tüm engelleri ve olumsuzlukları defedip takımımızı hak ettiği yere şampiyonluğa taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın! Başka Tarsus İdman Yurdu yok, el ele kol kola şampiyonluğa” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA