CİĞERLERİMİZ YANIYOR; YANGIN GÜLNAR SINIRINA DAYANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CİĞERLERİMİZ YANIYOR; YANGIN GÜLNAR SINIRINA DAYANDI


 

Silifke Boğsak mevkisinde Persembe günü başlayan ve etkisini artırarak sürdüren ve bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangını Günar’ın Dedeler Mahallesi sınırına dayandı. Ekipler rüzgarında etkisi ile büyüyen alevleri bir türlü kontrol altına alamıyor.

 

Hediye Eroğlu 

 Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Silifke’nin Yeşilovacık mahallesinde çıkan yangının alınan önlemlere rağmen rüzgarın etkisi ile ilerleyerek, Dedeler Mahallesi sınırlarına dayandığını ifade ederek “Allah yardımcımız olsun” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ile Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun yangın bölgemize gelerek incelemelerde bulunduğunu ifada eden Ünüvar, “Gülnar’ın en uzak köyünden, Mersin’den, Akkuyu çalışanlarından gönüllü olarak bir çok vatandaşımız gelerek yangına müdahale ediyor” şeklinde konuştu.

Acılarının çok büyük olduğunu ifade eden Ünüvar, “Yaşanan orman yangınlarıyla geleceğimiz, ciğerlerimiz yanıyor. Bu acıyı tarif etmeye kelimeler yetmiyor. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte aşacağız.  Gülnar’ımızın hayırsever insanlarından, Mersinden, Akkuyu çalışanlarından ve daha bir çok yerden gönüllü olarak bir çok vatandaşımız  gece-gündüz demeden yangın bölgelerine yardıma gelerek yangına müdahale ediyor. Havadan ve karadan devam eden yangın söndürme çalışmalarına biz de belediye olarak iş makinesi, ekipman ve personel desteği vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yardımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eden Ünüvar şunları söyledi: “Yangın bölgesinde günlerdir canla başla çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcımız olsun. Yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden, felaketlerden korusun.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA