BÜYÜKŞEHİR SIRTINI DÖNDÜ AKDENİZ SAHİP ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR SIRTINI DÖNDÜ AKDENİZ SAHİP ÇIKTI


 

Yıllarını Mersin spor camiasına vermesine rağmen emekli olamadığı için boğazına bıçak dayayarak intihar etmek isteyen İzzet Kızgın’a söz vermesine rağmen Büyükşehir sırtını dönerken Akdeniz Belediyesi sahip çıktı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin futboluna yıllarını veren sayısız yetenekli oyuncu bularak Türk futboluna kazandıran İzzet Kızgın yaklaşık 5 ay önce malulen emekli olmak başvuru yapmış olumlu sonuç alamayınca SGK önünde boğazına döner bıçağı dayayarak intihar girişiminde bulununca Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi devreye girerek iş teklifinde bulunarak kamuoyundan büyük taktir toplamıştı. Ancak zaman geçtikçe Büyükşehir Belediyesinden olumlu dönüş olmayınca devreye giren Akdeniz Belediyesi Mersin Büyükşehir Belediyesinin söz verip yerine gitmediği, oyaladığı İzzet Kızgın’ı işe alarak spor camiasından alkışı aldı.

Akdeniz Belediyesinin alt yapısında görev yapacak olan İzzet hoca bundan sonra daha rahat çalışacağı için mutlu olduğunu dile getiren İzzet Kızgın, Başkan M. Mustafa Gültak’a teşekkür ederek bundan sonra yetenekli oyuncuları Akdeniz Belediyespor için bulacağını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA