MERSİNLİ KADIN BOKSÖRLER AVRUPA ŞAMPİYONASINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ KADIN BOKSÖRLER AVRUPA ŞAMPİYONASINDA


 

Haber Merkezi

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen “Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda” Mersinli Boksörler Türkiye Şampiyonu olarak Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

09-12 Haziran 2021 tarihleri arası Türkiye Boks Federasyonu tarafından Ankara’da gerçekleştirilen “Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonasına” 1’inci seri başı olarak katılan Mersinli sporcularımız Pınar Özkan 52 Kg ve Esma Babat 63 Kg Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olma başarısı göstererek 01 - 12 Temmuz 2021 tarihleri  arası 27 Ülkeden 700’e yakın sporcunun katılacağı Gürcista’nın başkenti Tiflis’te yapılacak “Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil etme hakkı elde ettiler.

Mersinli sporcular Pınar Özkan, Esma Babat ve onların başarılarındaki en büyük pay sahibi antrenörleri Bülent Öpöz ve Naci Oral’a tebrik yağdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA