25. YILINI DOLDURAN AVUKATLAR PLAKET ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

25. YILINI DOLDURAN AVUKATLAR PLAKET ALDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avukatlar Haftası münasebetiyle avukatlık mesleğine, hukuk sistemine ve ülke sorunlarının çözümüne katkı sunan meslekte 25. yılını dolduran Mersin Barosu üyesi avukatlarına, düzenlenen törenle onur plaketi takdim etti.

Adliye binasındaki Baro Odasında düzenlenen törende meslekte 25. yılını dolduran; Av. Yusuf Işın, Av. Hatice Günal Sarp, Av. Mehmet Öcal, Av. Bedir Demirbaş, Av. Servet Eroktay, Av. Melike Kızılay, Av. Ali Kater, Av. Yeşim Yıldırım, Av. Mehmet Türkmen, Av. Mustafa Başaranoğlu, Av. Cengiz Pazarcı, Av. Ayhan Genç, Av. Özgür Özbek, Av. Cengiz Çatak, Av. Sertaç Hayta, Av. Nadir Mahir Turgut, Av. Taner Boz, Av. Özlem Çuhadar, Av. Kemal Bulut, Av. Sakıp Ars, Av. İpek Dikici, Av. Resul Işık, Av. Burcu Gökten ve Av. Abdurrahman Erol’a plaketlerini takdim eden Başkan  Yeşilboğaz takdim etti.

Bilgin Yeşilboğaz burada yaptığı konuşmada, “Meslekte 25 yılını dolduran meslektaşlarımıza nice hukuk dolu, mücadele dolu 25 yıllar dilerim. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımız bana, “Avukatlık mesleği 25 yıl yapılabilir mi?” Diye sordu. Hukukun içine girdiğiniz zaman gerçekten bu mesleğin derya deniz olduğunu görüyorsunuz. Bu ülkenin hukuka ne kadar ihtiyacı olduğun görüyorsunuz ve bu süreçte mücadele etmekten vazgeçmiyorsunuz. Genç meslektaşlarımıza da buradan başarılı, uzun bir meslek yaşamı diliyorum” diye konuştu.

Meslektaşları ise Bilgin Yeşilboğaz’a teşekkür ederek, hak ve hukuk mücadelesinde birlikte omuz omuza yol alabilecekleri nice hukuklu yıllar dilediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA