DEVA MERSİN’DE İDDİALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA MERSİN’DE İDDİALI


 

Ali Babacan, Mersin’de temaslarda bulunurken genel başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), kritik eşiği geçerek seçimlere girmeye hak kazandı. Babacan bu haberi Mersin İl Başkanlığını açılışında partililerle paylaştı.

HEDİYE EROĞLU

 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 3 gündür çeşitli temaslarda bulunduğu Mersin’de son olarak dün partisinin il binasını törenle hizmete açtı. Genel Başkan Babacan’ın, beraberindeki heyet ile Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesinde bulunan binanın açılışını İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ile yaptı. Açılışa ilgi büyük oldu.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Ali Babacan, Mersin’deki 3’üncü gününde açılışı yaptığına dikkat çekerek, “İlk gün Silifke’de teşkilatımızın kongresine katıldık ve temaslarda bulunduk. Daha sonra Erdemli’de etkinliklerimiz oldu ve son gün de Mersin merkez ve Tarsus’ta programlarımız olacak. DEVA Partisi Türkiye’nin dört bir yanında dalga dalga yayılıyor. Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlarımız şekilleniyor, kongreler yapılıyor. 81 ilde il başkanlarımızı görevlerine getirdik. Yaklaşık 600 ilçemizde de ilçe başkanlarımız şu an görevde. Bu yıl sonuna kadar Türkiye’nin dört bir köşesinde bu çalışmalarımızı önemli bir şekilde tamamlamış olacak ve milletimizin karşısına teşkilat sürecini tamamlamış tüm ülke sathında teşkilatlanmış bir siyasi parti olarak çıkacağız. Gerçi seçimlere hazırlık anlamında kritik eşiği geçtik. Dün akşam itibariyle DEVA Partisi seçimlere girmeye hak kazanan 19 siyasi partiden biri haline geldi. Kuruluştan itibaren bu kadar kısa bir süreç içerisinde seçime girmeyi normal, doğal yollardan, teşkilatlanmayı tamamlayarak kazanan ender siyasi partilerden biriyiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA