ADALET MÜCADELESİ İÇİN CÜBBE GİYDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADALET MÜCADELESİ İÇİN CÜBBE GİYDİLER


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu stajyer avukatları Çağdaş Can Kodaloğlu, Burhanettin Akdovan, Eda Yıldız, Mehmet Kürşad Saybir ve Mustafa Önder Mentiş yemin edip cübbe giyerek, adaletin yeni neferleri oldu.

Baro Genel Sekreteri Adnan Günbay ve Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu’nun katılımıyla gerçekleşen yemin töreninde meslektaşlarına cübbesini giydirip avukatlık ruhsatnamesini takdim eden Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Meslektaşımız Avukat Ersin Arslan’ın öldürüldüğü bir günü yaşıyoruz. Bugün 80 baro, avukata şiddete karşı tek yürek olduk. Sizler de meslektaş dayanışmasına önem vermelisiniz. Hiçbir zaman savunma savunmasız olmamalıdır. Hukukçuların en önemli görevleri hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi, cumhuriyetin ilkelerini, insan haklarını yaşatmak ve toplumun gelişmesi için mücadele etmektir. Meslek yeminine bağlı kalarak mesleğinizi icra etmek zorundasınız. Başarılı bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA