KARAR GÜNÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARAR GÜNÜ!


 

Geçen hafta ki oturumunda MIP’e karşı ortak duruş çağrısı yapılan Büyükşehir Meclisi, bugün karar için toplanacak. MHP’de bazı isimlerin destek verdiği AKP’nin ise sessiz kaldığı teklifin siyasi tartışmalara malzeme olması bekleniyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantı Döneminin II. Birleşim Toplantısı bugün Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

İlki geçen hafta yapılan toplantının ikinci oturumunda komisyonlara havale edilen ve çoğunluğu imar planlarını kapsayan 14 madde görüşülecek.

İdareden gelen 5 konunun da görüşüleceği mecliste öne çıkacak konu geçen hafta gündeme gelen ortak hareket etme kararı doğrultusundaki, “Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Mersin Limanı Kapasite ve İşlevselliğinin Arttırılması ile ilgili iş ve işlemlere ilişkin temenni kararı alınması ile ilgili konunun görüşülmesi” teklifi olacak.

Geçen haftaki mecliste; Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, projeye karşı ortak karar için bir araya gelinmesi ve ortak duruş sergilenmesi için karar alma görüşmeleri yapılması kararlaştırılmıştı.

MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat öneriye sıcak bakarken, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, konunun uzmanları ile daha detaylı incelenmesi gerektiğini açıklamıştı. AKP Grubu ise öneriye sessiz kalmıştı.

Teklifin siyasi tartışmalara malzeme olması bekleniyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA