MEZİTLİ’DE TEZGAHLAR NEDEN DEVREDİLİYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE TEZGAHLAR NEDEN DEVREDİLİYOR?


 

Mezitli’de özellikle Tece-Davultepe bölgesi başta olmak üzere semt pazarlarındaki tezgahların devir taleplerinin artması üzerine belediye komisyon kurma kararı aldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mezitli Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında gündeme gelen semt pazarlarındaki devir işlemleri Başkan Neşet Tarhan’ı rahatsız etti. Tarhan meclise önerge vererek, ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarında bulunan satış yerleri ile ilgili devir başvuruların 12 Temmuz 2012 tarihli ilgili yönetmelik çerçevesinde inceleme yapılması amacıyla komisyon oluşturulmasını istedi.

 

NELER OLUYOR?

Bu konuda çok fazla özellikle Tece-Davultepe’de ki pazarlardan devir talepleri geldiğini ve rahatsız olduğunu aktaran Başkan Tarhan, “Bu konuyu biraz da meclis üyesi arkadaşlarımız irdelesin istiyorum. Onun için her parti grubundan bir arkadaş ismi verirseniz bunu direk geçirelim ve gelen müracaatlar çerçevesinde orada neler oluyor, neler bitiyor, devir yasağını 2 seneden daha da mı fazla uzatmalıyız gibi sorulara birlikte cevap arayalım istiyorum. Amaç devir konusuna çeki düzen vermek, kontrol altına almak” dedi.

Başkan Tarhan’ın teklifi mecliste oy birliğiyle kabul edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA