“İKTİDAR YOLUNDA MİLLETLE OMUZ OMUZA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İKTİDAR YOLUNDA MİLLETLE OMUZ OMUZA”


 

Haber Merkezi

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Erdemli sanayi esnafını ziyaret etti.

Sıdalı’ya, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Türe, Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak, İl-İlçe Yöneticileri ve Erdemli Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

Sıdalı, yapılan ziyarete yönelik şunları söyledi;

“Dertleştik ve sözleştik bu yolda birlik olmanın ahdını yeniledik. Genel Başkanımız ve önderimiz Meral Akşener Hanımefendinin selamlarını ilettik. Gördük ki esnafımız dertli ve maalesef sıkıntılarını iletecek ve bu sıkıntıları ortadan kaldıracak bir muhatap bulamadıklarından şikayet etmekteler. Hal esnafı mutlu değil sanayi esnafı neşesiz narenciye işçisi tüccarı dertli ve hepsi bir yürek artık iktidardan umut kesmiş vaziyette. Yine gördük ki millet İYİ Parti’yi beklemekte.

Selamlaştığımız her insan girdiğimiz her mekan hep bir ağızdan ve her defasında artan bir heyecanla İYİ Parti’yi dillendirmekte. Bunlara şahit oldukça bizim de inancımız tazeleniyor. Bu Millete hizmet yolunda kuşandığımız duygularımızı büyütmeye devam edeceğiz çünkü artık iktidarın zeval çanları çalıyor ve doğan şafak İYİ Parti’yi müjdeliyor. Yaptığımız bu ziyaretler de bize eşlik eden Erdemli İlçe Başkanımız Hakan Ak, Hal Başkanı Bülent Dölek ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan Beyefendiye teşekkür ediyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA