DR. ASLAN GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DR. ASLAN GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI


 

Mersin’de covid 19’a yenilen 6 doktordan biri olan Dr. Kemal Aslan, görev yaptığı hastaneden gözyaşları ile uğurlandı.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin'de yakalandığı Covid-19'dan kurtulamayarak 52 yaşında hayatını kaybeden Özel Yenişehir Hastanesi Anestezi Uzmanı Kemal Aslan için görev yaptığı hastane önünde tören düzenlendi. Anma törenine Aslan'ın mesai arkadaşlarının yanısıra öğretmen eşi Reyhan Aslan ile oğlu Egemen Aslan'da katıldı. Anne-oğul ayakta durmakta zorlanınca töreni oturarak takip etmek zorunda kaldı. Aslan'ın masaya konan fotoğrafı çiçeklerle donatıldı.

 

“ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”

Özel Yenişehir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Deniz Örener, O'nu tekrar göremeyecek olmanın kendilerine ağır geldiğini belirterek "Onu rengarenk kıyafetleri ile hastane koridorlarında göremeyecek olmak, o içten gülüşü ile bize günaydın derken göremeyecek olmak ağır geliyor. Ne kadar büyük bir kalbi vardı. Bu kadar büyük kalbi bu kadar mesleğine sadık yetenekli, sıcak bir insan dünyaya kolay gelmiyor. Kolayda gitmemeliydi en azından bu kadar kolay gitmemeliydi. Cennetin en güzel yerinde rengarenk çiçekler içinde huzur içinde yatacağına inanıyorum. Bizlere sevenlerine, ailesine Allah'tan sabır diliyorum. Kemal abiyi çok özleyeceğiz" şeklinde konuştu.


DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Aslan’ın mesai arkadaşı kulak burun boğaz uzmanı Adnan Akıncı ise 9-10 yıldır tanıştıklarını anlatarak, kardeşten daha yakın olduklarını gözyaşları ile anlattı. “Onsuz ameliyathaneye nasıl gireceğiz?” diyerek yürek burkan Akıncı, “Bu kapıdan nasıl geçeceğiz. O'nu bir daha görememek ne kadar acı. Çok erken ayrıldı. Çok anlatılması zor bir insandı. Şairdi, sporcu idi, sosyal bir adamdı. Memleketin her derdi ile ilgilenen biri arkadaşımızdı. Bundan sonra onsun neler konuşacağız. Ne şakalar yapacağız, ameliyathaneye nasıl gireceğiz. O bütün hastaların sevdiği hayran olduğu bir doktordu. Benim hayatta tanıdığım nerde ise en iyi anestezi hekimi idi. İnanılmaz kabiliyetli idi. Dün akşam Kemal'i belki bizim Kemal tedavi etse idi belki kurtarabilirdi diye aklıma geldi. Öyle becerikli öyle kabiliyetli bir insandı. O'nu unutmayacağız. Ailesi bizim kardeşlerimiz. Her zaman onların yanında olacağız” diye konuştu.  

Tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA