HALKIN PARASIYLA CHP REKLAMI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HALKIN PARASIYLA CHP REKLAMI!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, AKP, MHP, CHP, HDP, İyi Parti ve bağımsız meclis üyelerinden oluşurken, halkın parası ile oluşan kaynaklar CHP’li yönetimin propagandası için kullanılıyor! Son olarak yılbaşı için takvim yaptıran Büyükşehir Belediyesi, bunları CHP’li gençlere dağıttırarak siyasi kazanım elde etme çabasına girdi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de halkın parası ile oluşan Büyükşehir Belediyesi bütçesinin kullanımına yönelik yönetimin tartışma ve eleştirilere konu olan uygulamaları bitmek bilmiyor!

Geçtiğimiz hafta yılbaşında meclis üyelerine içerisinde şarap bulunan bir hediye paketi gönderen CHP’li Büyükşehir Yönetimi, eleştiriler sonrası kendini; Silifkeli kardın üreticilerin ürünlerinin de sepette yer aldığı açıklaması ile savundu.

Ancak ekonomik kriz, pandemi ile artan işsizlik ile ilgili sık sık iktidarı eleştiren CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki temsilcilerinin, ihtiyacı olan kesimlere destek olmak yerine siyasetçilere yılbaşı paketi göndermesi halktan büyük tepki aldı.

Konu ülke genelinde bir siyasi tartışmaya dönüşürken CHP’li yönetim yine çok tepki çeken bir olaya imza attı.

 

BELEDİYENEN TAKVİMİNİ, CHP’Lİ GENÇLER DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yıl için hazırlattığı takvimler kent sokaklarında CHP’li gençlerce dağıtıldı.

Üzerinde Belediye Başkanı Vahap Seçer’in fotoğrafı ile mecliste tartışmaya dahi açılmayan logonun yer aldığı takvimler İstiklal Caddesi’nde esnafa dağıtılırken, CHP’li gençler propaganda yapmaktan çekinmedi. 

Ancak Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, AKP, MHP, CHP, HDP, İyi Parti ve bağımsız meclis üyelerinden oluşurken, halkın parası ile oluşan kaynakların CHP’li yönetimin propagandası için kullanılması tepki çekti.

Partinin Akdeniz ilçe teşkilatı ise konuyla ilgili, sosyal medyadan; “Akdeniz ilçe örgütü  olarak Mersin Büyükşehir Belediyemizin yeni yıl takvimlerini Akdeniz bölgemizdeki esnaflarımıza dağıtımını sağladık. Kepenkleri kapanan, ekonomik kriz içerisindeki esnaflarımızın yeni yılda yanında olup bu zorlukları beraber atlatacağız” paylaşımı dahi yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA