VALİ ALİ İHSAN SU, YILBAŞI AKŞAMI GÖREV BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ ALİ İHSAN SU, YILBAŞI AKŞAMI GÖREV BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ ZİYARET ETTİ


 

Vali Ali İhsan Su, yılın son akşamında Polis ve Jandarma uygulama kontrol noktalarını ziyaret ederek, görevi başındaki güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutladı.

Haber Merkezi

 

Vali Su’ya ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek de eşlik etti.

 

İlk olarak Tarsus/Çamtepe uygulama noktasını ziyaret eden Vali Su'ya ziyaretleri sırasında Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da eşlik etti. Jandarma telsizinden görevi başındaki güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutlayan Vali Su, uygulama noktasında alınan önlemleri yerinde inceleyerek, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

 

Kazanlı ve Otoban-Gişeler Polis Uygulama ve Kontrol Noktalarına da birer ziyaret gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde çevik kuvvet polisi ile bir araya gelerek personelin yeni yılını kutladı.

 

Son olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Su, görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA