MUTLU’NUN MUTSUZLUĞU GEÇMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUTLU’NUN MUTSUZLUĞU GEÇMİYOR


 

Mutlular’ın çilesi haline gelmiş olan hastane problemini bu kezde CHP Milletvekili Alpay Antmen mecliste dile getirdi. Antmen, “Sağlık Bakanına buradan sesleniyorum; bu vatandaşlara, bu insanlara yazık değil mi?” dedi.

Haber Merkezi

65 bin kişinin yaşadığı Mut’ta devlet hastanesi sorunu meclise taşındı. CHP’li Milletvekili Alpay Antmen, Mut Devlet Hastanesi’nin en azından B sınıfı haline getirilmesini istedi. Devlet hastanesinin C sınıfı olduğunu belirterek mecliste konuşan Antmen, “Bu hastanede bir emar cihazı yok, pek çok uzman hekim bulunmuyor ve insanlarımız mağdur. Mut halkı hastalarını 75 km uzaktaki Silifke ilçemize veya Karaman şehrine taşıyorlar. Sağlık Bakanına buradan sesleniyorum; bu vatandaşlara, bu insanlara yazık değil mi? 65 bin hemşerim adına talep ediyorum; Mut Devlet Hastanesi en azında B sınıfı haline getirilmeli, bir emar cihazı ve uzmanı alınmalı, ayrıca eksik olan uzman hekimler tayin edilmelidir. Böylece halkımız bir nebze olsun mutlu edilebilir” dedi.

MUTLU MİLLETVEKİLİNE İSYAN!

Daha önce Milletvekili Cengiz Gökçel de Mut ziyaretinde şikayetini aldığı uzman hekim ve cihaz eksikliğini dile getirerek konuya el atılmasını istemişti. Şikayetlerine çözüm bulamayan vatandaşlar Mutlu olan AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’a tepki gösterdi. Mutlu Kadri Yılmaz adlı vatandaş ise seçim dönemi, ‘Ankara’da abanız olacağım’ diyen Milletvekili Yılmaz’a tepki gösterdi. Kadri Yılmaz, “Madem abamızsın neden buraya bir doktor gönderemiyorsun? Yazıktır günahtır bu halka. Bu kadar mı sahipsiz bu Mut Halkı? Abamızmış… Hani abalığın? Hani şu Mut’a 2 doktor gönderemiyorsun abla be!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA