Suat ÖZDAL | MSK LİGİ ALT ÜST ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Suat ÖZDAL

Tarih : 27.03.2024  E-Mail : suatozdal@yahoo.com


MSK LİGİ ALT ÜST ETTİ

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde mücadele eden Temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, ligin 2.yarısına muhteşem bir enerji ile giriş yaparak rakiplerinin korkulu rüyası oldu.

Rakiplerini hem içeride hem dışarıda mağlup ederek ligde istikrarlı çıkışını devam ettirdi.

 

Taraftarının desteğiyle yapılan transferlerin takıma kısa sürede konsantre olmasıyla Coach Can Sevimin savunma ve hücumda ortaya koyduğu oyun anlayışı ile ortaya koyduğu basketbol, taraflı tarafsız basketbol severlerin alkışını aldı.

 

Süreç içinde aldığı galibiyetler alkış aldı. Ama lider Semt77 Yalova Sporu farklı mağlup ederek, hem ikili averajı kaptı. Hem de ligi ters düz etti.

Sırada ligin zirve hesabı yapan Sigortam Net var! Zor bir sınav ama kazanacak güçte. Yalova Spor mağlubiyet sayısını 5’e çıkartırken kalan 4 karşılama ile ligin zirvesine göz kırptı.

 

MSK için kolay olmayacak bir süreç ama olacaktır.

Kalan 4 maç zorlu.

Mersin deplasmanda ligde 4.sırada yer alan Gaziantep Basketbol ile oynayacak.  Sonraki hafta evinde liderle aynı puana sahip Sigortam Net ile oynayacak. Mersin ekibi kazanması halinde aradaki fark 1’e inecek.

33 haftada ise İstanbul deplasmanında Pizza Harem Sporla karşılaşacak. Pizza Harem Spor düşme potasında yer alıyor. İşte burada dikkat etmek lazım. Harem Spor sahada lige tutunmak için kazanmak adına mücadele edecek.

Son hafta ise PlayOff’larda Final Spor ve Iğdır Basketbol’u geride bırakmak isteyen ve sıralamada ilk 5 içinde olmak isteyen Çayırova Belediyesi var.

Ligde kalan 4 maçı kazanmak MSK’yı zirveye taşıyabilir.

Gelelim lider Semt 77 Yalova Spor’un rakiplerine. Igdır Basketbol ardından Kapaklı Spor Final Spor ve Fenerbahçe Koleji. Bu 4 takımda kalan haftalarda ligde Play Off’lara katılmak ve sıralamada üst sıralara tırmanmak istiyor. Lig 2’incisi Sigortam Net’in kalan maçlarından biri alt sıralarda yer alan ve lige tutunmak isteyen Konya Spor ile. Konya kendi evinde oynayacağı karşılamayı kazanmak için tüm imkanlarını ortaya koyacaktır. Çünkü sıralamada düşme potasında kritik noktada bulunuyor.

Ardından temsilcimiz MSK ile oynayacak. Bu süreç kritik ve sıralamada yerler değişebilir. Bu süreç MSK lehine değişebilir. Yeter ki MSK kayıpsız yoluna devam etsin. Yeter ki inanmaya devam etsin. Ligi alt üst etsin.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA