Ali ŞANLI | ERTELEME YETMEZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 20.03.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


ERTELEME YETMEZ

Kulüplerin dört gözle beklediği karar TFF tarafından açıklandı. Ligler yaklaşık 1 ay ertelendi. Yani kaçınılmaz sonu ellerinden geldiği kadar ötelediler ama spor camiasından gelen baskılara daha fazla dayanamadılar. Peki bundan sonra süreç nasıl işleyecek, takımlar nasıl bir yol izleyecek, futbolcular nasıl kendilerini hazır tutacaklar?

Tüm bu soruların ışığında Mersin ekipleri de aynı sorunu yaşayacak. Sonuçta Mersin ekipleri amatör ligde oynuyor. Oyuncuları futbol oynamadan 1 ay tutmak, tüm masraflarını karşılamak bir hayli masraflı olacak gibi. Umarım 1 aylık süre yeterli olur ve virüs belasından kısa sürede az kayıpla kurtuluruz.

Diğer türlü erteleme ve bazı kısıtlamalar uzarsa herkes için büyük sıkıntı olacak gibi. Ekonomik açıdan vazgeçtim, oyuncular nasıl kendilerini hazır tutacaklar. Dediğim gibi bizimkiler amatör liglerde sözde büyük oyuncular gibi evlerinin bahçesinde veya spor salonunda idman yapamayacaklar. Olası bir açıklama ile 1 ay sonra ligler kaldığı yerden devam edecek açıklamasından sonra apar topar maçlara çıkılması durumunda sanki çok sakatlanan oyuncu haberleri alacağız gibi görünüyor.

Sanki bu saten sonra bu sezonu hiç oynanmamış sayıp, Eylül ayına kadar tüm spor kulüplerine izin verilebilir. Eylülde yeni sezon başlar daha sağlıklı koşullarda, daha güvenli şekilde oynansın diye düşünüyorum. 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA