Muttalip ŞAHİN | ÜZÜM YEMEK Mİ? BAĞCI DÖVMEK Mİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Muttalip ŞAHİN

Tarih : 8.11.2019  E-Mail : 


ÜZÜM YEMEK Mİ? BAĞCI DÖVMEK Mİ?

Erdoğan ABD’ye gitmeli mi? Gitmemeli mi? Son günlerin moda konuşması bu idi, gerçi Erdoğan gitme kararı alınca şimdide iyimi yaptı, kötümü yaptı tartışması başladı. Bu da bitince kısmetse yayan mı gidecek araçla mı? O da bitince yaya-araçla gitmesi iyi mi oldu kötü mü oldu tartışması başlayacak.

Ne oldu bize yahu ne oldu? Aptal deyneği mi değdi tenimize, namusumuz (vatan) elden gidiyor, biz acıdı mı? Acımadı mı?  Zevk aldı mı? Almadı mı? Tartışmaları içindeyiz. Bir zamanların Brezilya, şimdilerinse Türk dizilerinden fırlamış bir hali var üzerimizde.

Son 15-20 yıldır uluslararası terörizm, onların deyimiyle “İslami terör!” ABD-Rusya ve Avrupa tarafından finanse ediliyor, bundaki tek amaç ise kendi çıkarlarına göre sınırları yeniden belirlemek. Türkiye,  Afganistan, Libya üçgeninin ortasında yer alan Suriye ye 20 000 deniyor ama bana göre en az iki katı hatta belki de daha fazla konvansiyonel silah yerleştirilmesi ve orada bir Şii-Sünni kavgası çıkartılmak istenmesi de bu yüzden. Üstelik bu dünya kamuoyunun gözü önün de, kendilerinin yarattığı iyi terörist, kötü terörist, senaryosuna rağmen.  Ama ülke içi muhalefete gelince kahrolsun Tayyip ölsün, Soylu.

Bir Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu düşmanlığı var ki bazıların da, anlamak mümkün değil. Gerçi Tayyip Erdoğan düşmanlığı yaklaşık 8-10 yıldır var, hatta bazen o kadar ileri giderdi ki bu kin ve öfke, ABD ile restleştiğimiz zamanlar, ABD’nin askeri müdahale yapmamasına üzülenler olurdu ve bunların da kim olduğu belli. Süleyman Soylu’nun ki, yeni henüz çiçeği burnun da 1-2 yıllık yani. E bunu görünce de meyve veren ağaç geliyor akla. Eskiden 20 terörist etkisiz hale getirilirken en az 14-15 şehit verirdik son 10 yılda ise 7.500 terörist etkisiz hale getirilirken asker ve polis dahil 1.500 civarında şehit vermişiz. Buna hendek eylemleri dahil ki en çok şehidi de ilk günler de orada vermiştik.

Şimdi diyeceksiniz ki onlarca yerel sorunlar varken, nereden çıktı bu uluslararası sorunlar. Akşamları bu aptal kutusu denen TV’yi izliyorum ya, geçen akşam Amerikanın Türkiye’deki kanallarından birini izlerken bir dangalağı dinledim, Suriyedeki tüm gelişmelerden bu hükümeti ve Türkiye’yi suçlayınca dayanamadım, biraz uzun olacak ya bu konu, başka saçma sapan bir konu çıkmazsa devamı haftaya.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA