Muttalip ŞAHİN | ELEKTRİK FATURALARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Muttalip ŞAHİN

Tarih : 18.10.2019  E-Mail : 


ELEKTRİK FATURALARI

Elektrik faturalarının önlenemez yükselişi devam ediyor.  Faturalar artık sadece çarpmayıp, aynı zamanda yakar hale de geldi. İktidarın ilk yapması gerekenlerden biri bu sorunu kalıcı olarak çözmesi, 50 liralık elektrik kullanımına 150 liralık fatura gelmesi artık insanları farklı düşünceler içerisine sokmaya başladı. Ekonomik durgunluğun had safhaya geldiği, esnafın giderini karşılayamaz duruma geldiği şu günlerde elektrik başta olmak üzere diğer gider faturalarının yüksekliği de eklenince, insanlar sağlığını da kaybeder duruma geldi.

Elektrikteki adaletsizliğin bir an evvel giderilmesi ve kaçak kullananların ödüllendirilmemesinin zamanı geldi de geçti bile, her ay insanların kaçak bedeli, yeniden şebeke döşeniyor gibi dağıtım bedeli, gözünün üzerinde kaşın var bedeli, gibi zırva sebeplerden dolayı, faturaların şişirilmesine artık gerçekten de son verilmeli. Üstelik piyasadaki durgunluğun altın da ezilen bu insanların omuzlarındaki bu yükün artık gerçek anlamda hafifletilmesi gerekiyor.

Akıllı Sayaç

Bütün bunlar yetmiyor gibi, daha önceki yazılarımda da gündeme getirdiğim “akıllı sayaç” uygulaması ise apayrı bir konu. Bir akıllı sayaç uygulaması ki evlere şenlik kime göre akıllı olduğu belli bir sayaç, ne aldığını biliyorsun ama ne kadar aldığını göremiyorsun, daha doğrusu göstermiyor, İnanın insanlar sayaçlarına baktıkların da ne kadar kullandıklarını görmek istiyor.   

 İnsanlar artık eskisi kadar suskun kalmıyor, baba diye bildikleri devletçi anlayışlarını sorgulamaya başladılar, onun için de artık, bunlar benim insanım, benim vatandaşım, bu kadar ekonomik sıkıntıyı, Suriyeliyi, her milletten göçmeni sırtlıyorlar, artık bunların bu sıkıntılarını da görüp yüklerini hafifletmek en öncelikli görevimiz demeleri gerekiyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA