Hediye EROĞLU | BİZ OLMAZSAK, YOK OLURUZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Hediye EROĞLU

Tarih : 18.09.2019  E-Mail : heroglu33@hotmail.com


BİZ OLMAZSAK, YOK OLURUZ!

Halkın bütçesi Saray’a zırhlı Mercedes olarak geri dönerken, vatandaşa zam, en temel insan hakları eğitim ve sağlıkta hizmet eksikliği, yokluk, sefalet olarak geri dönüyor!...

Her geçen saniye artan işsizlik ile işsizlik maaşları patlarken, karşılıksız çıkan çekler, protesto edilen senetler iflaslar peşi sıra geliyor. Esnaf zaten bitmiş!

Kamu hastanelerine yapılmayan ödemeler nedeniyle ameliyatlarda kullanılan sarf malzemelerinin satın alınamadığı, bu nedenle ameliyatların ertelendiği iddia ediliyor!
Okullar açıldı, kayıt parası vermeyen çocuğunu okula kayıt ettiremedi! Ettiren de kayıt parası ile yırtamadı, sabunu, A4 kağıdı, temizlik giderlerine kadar vatandaşın cebinden çıktı!
Dolmuşa zam, sigaraya zam, ekmeğe zam, çocuk bezine zam, ayakkabıya zam geldi ama maaşlara gelen zam ölçek ‘pırlanta’ olduğu için devde kulak aldı! 

Sosyal adaletin olmadığı, gelir dağılımında uçurumun olduğu bir ülkede gelecek kaygıcı vericidir! İnsanların birçoğu gelecek kaygısı içerisinde! Nereye gideceğini, ne yapacağını bilmez halde! Adalet ile birlikte ahlaki değerlerin de çökmesi ile ülkeye umutsuzluk ve tedirginlik hakim! İnsan insandan kaçar halde! 
Bir şeyler yapmak isteyenlerin ise hali ortada! Ya terörist, ya hani ya da ruh hastası etiketi ile susturulmaya çalışıyorlar!...


Ama bir kurtarıcı bekleyemeyiz! Kendi kurtarıcımız biziz! Düzlüğe ancak BİZ olursak çıkabiliriz! BİZ olursak değiştiririz yanlışları! Yeniden tesis ederiz ADALETİ! Refah , özgür bir dünyayı ancak BİZ olursak kurabiliriz…
Aksi takdirde yok oluruz!...




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA