Ali ŞANLI | İyi ve Kötü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 13.09.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İyi ve Kötü

İçel İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupasında 2’nci defa görücüye çıkıtı.İlk maçta olduğu gibi ikinci maçını da 1-0 kazanarak 3’ncü tura adını yazdırdı. Aslında buraya kadar her şey normal.Normal olmayan ise Bölgesel Amatör ligde şampiyonluğu hedefleyen İçel İdman Yurdu’nun kurmuş olduğu kadro. İzlediğim 2 resmi maçta çok fazla yüklenmek istemesem de bazı yanlışları dile getirmeliyim diye düşünüyorum.

İlk olarak bu takımın yaratıcı oyuncusu yok,akan oyunda yön değiştirecek,topa basacak,takımın zorlandığında direksiyon başına geçecek oyuncuları maalesef yok.En önemlisi takım atletik değil.Evet güzel bir guruba düştük,şampiyonluğu kovalayacak fazla bir ekip yok belki buradan zaman zaman zorlansa da guruptan çıkma olasılığı yüksek görünüyor.

Haftanın güzel olayı

Uzun bir aradan sonra Kent protokolü maça gelerek Mersin İdman Yurdu’nun yokluğunda oluşan boşluğu doldurmaya çalışan İçel İdman Yurdu’na destek verdi.Umarım bu destekleri sadece maça gelerek izlemekle sınırlı kalmaz.Belki bu ligde fazla bir paraya ihtiyaç olmaya bilir ama ligin sonuna doğru ve olası şampiyonlukta mutlaka ekonomik destek gerecek.Ziraat Türkiye Kupasında stada gelen protokole gelenler ekonomik destek vermeyi de ihmal etmesin.

Haftanın fiyaskosu

ASKF hafta içi futbolda yeni yürürlüğe giren ve değişen oyun kurallarını Mersin’de Kulüplere anlatmak için seminer düzenledi. Maalesef bu seminere Amatör Kulüpleri ilgi göstermedi.Salona kimse gelmeyince seminer doğal olarak iptal oldu. Bir çok Amatör lig maçı izledim emin olun sahadaki oyuncusundan teknik adamaların büyük bölümü kuralları bilmiyor,hangi kurumun yetkinsin nereler olduğunu bilmiyor.

Hal böyle olunca saha içinde ve yedek kulübesinde bir çok tartışma yaşanıyor. Ama bu sezon olası saha içinde yaşanacak olaylarda hiçbir Kulüp konuşma şansı elde edemeyecek.O seminerde bir çok şey konuşulup tartışılabilinirdi ama Kulüpler o fırsatı kaçırdı.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA