Ali ŞANLI | HAZIR DEĞİLLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 16.08.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


HAZIR DEĞİLLER

Liglerin Başlamasına az bir süre kaldı. Takımlar sahaya inerek çalışmalara başladı. Bölgesel Amatör ligde şampiyonluğu hedefleyen İçel İdman Yurdu günde çift idman yaparak yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İlk etap çalışmasında 2’de hazırlık maçı yapan İçel İdman Yurdu bu maçlardan galip ayrılarak kampı iyi geçirdiklerini gösterdiler.

Kulüpten alınan bilgiye göre en 2 oyuncunun daha takıma kandırılarak derin bir kadro kurmayı planladıklarını öğrendim. Bence de doğru olan bu. Sezon içinde sakatlıklar, cezalılar ve ya form düşüklüğü yaşanacak.Üstelik maçın gidişatına göre hamlede yapılması gerekiyor.Tüm bunları düşünerek derin bir kadro kurmak akıllıca olur.

Bölgesel Amatör ligde oynayacak olan diğer iki takım İdman Yurdu 1925 ve Meskispor2da fazla bir hareketlilik yok. Özellikle Meskispor tam anlamıyla kapalı kutu konumunda. Ekonomik dar boğazda olan Meskispor tümüyle Mersin’li genç oyuncularla sahaya çıkacağı açıklandı. Evet içlerinde yetenekli oyuncular var ama sadece bu bölgenin oyuncuları ile BAL’da ayakta durmaları çok zor olacak.

Benim korkum ilk yarının ortalarında ligden çekilme ile karşı karşıya kalmamaları. Umarım lig başlamadan önce iyi bir destekçi bularak en azından ligde kalabilecek, averaj takımı olmaktan kurtulacak bir kadro kurarlar.

Son olarak Süper Amatör ligde henüz tam anlamıyla hareketlilik başlamadı. Sadece birkaç takım sahaya inebilmiş durumda. Kimse doğru dürüst transfer yapamıyor. Tüm bu gelişmeler bakıldığında sanki bu yıl Süper Amatör lig çok sığ geçecek gibi duruyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA