Ali ŞANLI | GİZLİ REKABET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 19.07.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


GİZLİ REKABET

Yeni sezonun başlamasına 1 ay gibi bir süre var. Mersin İdman Yurdu’nun yok olması ile onun boşluğunu doldurma yarışı ise sürüyor. Bir tarafta Mersin İdman Yurdu taraftar gurubu Kırmızı Şeytanların desteğini almış İçel İdman Yurdu diğer tarafta Hamit İzol’un başkanlığını yaptığı İdman Yurdu 1925 takımı var.

Her iki takımda kentin takımı olmak için mücadele diyor. Takımlar incelendiğinde taraftara en sıcak gelen takım şuan için İçel İdman Yurdu gözüküyor. Bilindiği gibi bu takımın asıl adı İçelspor’du. Mersin İdman Yurdu yetkilileri ile anlaşarak ilk olarak isim değişikliğine sonrada renk değişikliğine gidildi. Şuan kente en sempatik gelen takım İçel İdman Yurdu.

Ama kent takımı olmanın bir takım şartları var. Bunlar yazılı olmasa da mutlak uyulması gerekir. Birkaç örnek verecek olursam ilk olarak şeffaf olmalı, attıkları her adımı kamuoyu ile paylaşmalı, Mersin’li gençlere şans vermeli, Mersin’li hocalara yer verilmeli. Ha bir de Mersin İdman Yurdu’nun bir tülü hayata geçiremediği tesis ve alt yapı sorunu mutlaka çözmeli.

İdman Yurdu 1925 ismi ne kadar sempatik olsa da bir türlü Mersin ile kucaklaşamadı. Belki hala Mersin İdman Yurdu’nun yerini şuan için hangi takım dolduracak karmaşası yaşansa da İdman Yurdu 1925 ekibi birkaç adım geriden geliyor. Net cevabı sanırım sezon içinde daha rahat verebiliriz. Umarım Kent için hangisi faydalı olursa, kente hizmet ederse o takım tam destek görsün. Sonuçta kazanan, layık olduğu yere gelecek olan Mersin’dir.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA